Netflix deelt eerste beelden van 'Selling Sunset' opvolger 'Selling Tampa'

Netflix deelt eerste beelden van 'Selling Tampa'

De gloednieuwe realityserie wordt de opvolger van het behoorlijk populaire 'Selling Sunset'...

Geoffrey Ketels, 30 november 2021 om 18:07

Goed nieuws voor alle fans van de realityserie Selling Sunset. De opvolger van deze reeks is namelijk bekend en luistert naar de naam Selling Tampa!
In Selling Sunset volgden we het doen en laten van de makelaars van de zogenaamde Oppenheim Group. In de nieuwe reeks Selling Tampa is het nu de beurt aan Allure Realty. Tot dusver was er nog niet zoveel bekend over de nieuwe realityserie. Vandaag heeft streamingdienst Netflix echter de eerste trailer de wereld ingestuurd.

Donkere, vrouwelijke makelaars
Allure Realty is een makelaarskantoor onder leiding van veteraan Sharelle Rosado. Het kantoor werkt met donkere, vrouwelijke makelaars. Net zoals in Selling Sunset het geval was zal er ook in deze reeks weer plaats zijn voor heel wat drama.

De cast van de reeks bestaat naast Sharelle uiteraard uit de andere medewerkers van het bedrijf. Het gaat hierbij niet alleen om Juawana Colbert-Williams en Colony Reeves, maar ook om Anne-Sophie Petit-Frere, Rena Frazier, Karla Giorgio, Tennille Moore en Alexis Williams.

Op het verschijnen van de nieuwe realityserie op Netflix is het nog even wachten, meer bepaald tot 15 december. Toch geeft de onderstaande trailer je alvast een fijn voorsmaakje!


Lees meer over: Selling Tampa, serie, series, Netflix

Populair nieuws