Tweede 'Game of Thrones' -spinoff serie is bekend!

Tweede 'Game of Thrones'-spinoff bekend!

Na de moederserie en House of the Dragon komt er ook Dunk and Egg.

Bram de Groot, 2 december 2021 10:13

Ergens volgend jaar kunnen de fans van Game of Thrones gaan kijken naar het eerste seizoen van de prequelserie Game of Thrones: House of the Dragon. Nu lijkt ook duidelijk welke andere spin-off er in productie genomen moet gaan worden.

Via Deadline wordt namelijk duidelijk dat er een schrijver is gezet op Tales of Dunk and Egg, een nieuwe live actionserie die al even in ontwikkeling is bij HBO. Het is Steve Conrad (The Pursuit of Happyness, Patriot) die in de pen klimt.

Verhalen van Dunk en Ei
De Verhalen van Dunk en Ei van de Amerikaanse auteur George R.R. Martin spelen zich logischerwijs af in Westeros en gaan over Ser Duncan de Lange (Dunk), ridder en een lid van de Koningsgarde, en Aegon V Targaryen (Ei), prins van Westeros uit de dynastie Targaryen.

Het begin van de serie speelt zich negenentachtig jaar voor het begin van de hoofdserie af. Martin schreef tot op heden drie boeken met de titels The Hedge Knight (De hagenridder) (1998), The Sworn Sword (De eed van trouw) (2003) en The Mystery Knight (De onbekende ridder) (2010).

Dunk and Egg wordt een live action-serie. HBO heeft ook nog enkele andere projecten in de maak.

Bron: Deadline

Lees meer over: Game of Thrones, House of the Dragon, Steve Conrad, Tales of Dunk and Egg

Populair nieuws