Komt 'Locke & Key' seizoen 3 misschien al sneller dan verwacht?

Komt 'Locke & Key' seizoen 3 sneller dan verwacht?

Het derde seizoen zal ergens in het komende jaar reeds verschijnen op streamingdienst Netflix...

Geoffrey Ketels, 2 december 2021 om 10:12

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Het is natuurlijk helemaal nooit fijn wanneer je lange tijd moet wachten op het verschijnen van het nieuwe seizoen van je favoriete serie. Gelukkig komt dat vervolg in bepaalde gevallen sneller dan verwacht.
We hebben de lancering van het tweede seizoen van Locke & Key nog maar net achter de rug, maar nu reeds is er nieuws over de lancering van het derde seizoen. Netflix heeft immers bekend gemaakt dat dit vervolg er reeds "ergens" in de loop van het jaar 2022 aankomt.

Nieuwe uitdagingen
Het derde seizoen van Locke & Key brengt wederom de nodige nieuwe uitdagingen met zich mee. Volgens Netflix gaat het zelfs om de gevaarlijkste uitdagingen tot dusver. Naarmate ze meer magische zaken ontdekken in het Keyhouse wordt duidelijk dat de nieuwe bedreiging over geheel eigen plannen beschikt voor de sleutels.

Het nieuws over de lancering van het derde seizoen van Locke & Key verscheen op het officiƫle Twitteraccount van de streamingdienst. Er werd een foto bij geplaatst bij Emilia Jones en Connor Jessup.

Dat het nieuwe seizoen eigenlijk vrij snel te zien zal zijn hoeft helemaal niet te verbazen. Reeds in september werd immers bekend gemaakt dat de opnames van het derde seizoen waren afgerond.


Lees meer over: Locke and Key, serie, series, Netflix

Populair nieuws