search
'Avatar: The Last Airbender' van Netflix is verder dan je denkt
Series / Nieuws

'Avatar: The Last Airbender' van Netflix is verder dan je denkt

De opnames van Avatar: The Last Airbender gaan nu hun derde week in.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Deze hadden we niet helemaal aan zien komen. Netflix blijkt al drie weken bezig te zijn met de opnames van Avatar: The Last Airbender. Dat meldt showrunner Albert Kim op zijn Twitter-account.

Een paar weken geleden debuteerden de eerste foto's van de castleden verzameld op de set. Ze bevonden zich in de PIxomondo Virtual Production, een virtuele set, waarmee de serie op eenzelfde manier opgenomen wordt als Disney+ serie The Mandalorian.

Avatar: The Last Airbender/i]
Albert Kim deelde op Twitter een foto waarbij hij zette dat hij op de set is voor de derde week van opnames. Hoelang ze precies gaan duren is niet bekend, maar duidelijk is dat men hoog mikt met [i]Avatar: The Last Airbender. Wat ook wel moet, gezien de torenhoge verwachtingen van de fans.

De hoofdrollen van Avatar: The Last Airbender worden gespeeld door Gordon Cormier als Aang, Kiawentiio als Katara, Ian Ousley als Sokka, Dallas Liu als Zuko, Daniel Dae Kim als Fire Lord Ozai, Paul Sun-Hyung Lee als Uncle Iroh, Lim Kay Siu als Gyatso en Ken Leung als Commander Zhao.

Avatar: The Last Airbender heeft nog geen releasedatum gekregen van Netflix.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen