search
'The Wheel of Time' krijgt rating op RottenTomatoes: Fresh of Rotten?
Series / Nieuws

'The Wheel of Time' krijgt rating op RottenTomatoes: Fresh of Rotten?

En, is de serie The Wheel of Time van Prime Video de moeite waard?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Eindelijk is de rating van The Wheel of Time bekend. De serie van Prime Video blijkt certified fresh te zijn op Rotten Tomatoes.

Dat is vandaag bekend gemaakt door de review-website. The Wheel of Time bereikte met 66 recensies een score van 85%. Daarmee is 'ie absoluut fresh. Daarmee kan men weer een succesje op 't conto van de serie schrijven.

The Wheel of Time-succes
De serie heeft een iets lagere publieksscore van 80% Maar de kans is daarmee wel gegroeid dat de boel ook na het aankomende tweede seizoen verder gaat.

Amazon liet eerder vorige maand nog weten dat The Wheel of Time de best bekeken première van een serie in 2021 beleefde. En dat niet alleen: de show is ook een van hun best bekeken series ooit.

Het tweede seizoen is verder al enige tijd in productie. De show zelf draait om Moiraine, lid van een ongelofelijk machtige organisatie die de Aes Sedai heet. Zij komt op een dag aan in het kleine stadje Two Rivers, waar ze vijf jonge mannen en vrouwen meeneemt, omdat een van hen mogelijk de Dragon Reborn is: iemand die de wereld kan redden of voor altijd verpesten.

The Wheel of Time binge je op Prime Video.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen