'The Wheel of Time' ging behoorlijk ver met de casting

'The Wheel of Time' ging behoorlijk ver

Het casten van acteurs en actrices ging gepaard met de nodige geheimhouding.

Jim Pedd, 27 november 2021 09:56

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Amazon heeft een groot succes in handen met de serie The Wheel of Time. De show is een verfilming van gelijknamige boeken van Robert Jordan en volgt Moiraine, een bijzonder krachtige magiër.
In The Wheel of Time zoekt Moiraine naar een gereïncarneerde Dragon Reborn. Dat moet een individu zijn die volgens profetieën de wereld zou moeten redden.

The Wheel of Time
De serie The Wheel of Time heeft hoofdrollen voor Rosamund Pike, Daniel Henney, Madeleine Madden, Zoë Robins, Josha Stradowski, Marcus Rutherford en Barney Harris.Tijdens een interview met AV Club ging Rutherford in op hoe geheimzinnig de preproductie ging.

"Echt vanaf het begin was het allemaal geheimzinnig. Zelfs het auditieproces was dat. Ik deed auditie voor een man genaamd Peter en [Josha] voor Ridhan. Dus alle namen waren veranderd," begon hij het interview.

"Ik weet nog dat Rafe zei dat zodra hij begon met werken aan deze serie, mensen in zijn prullenbak zochten naar scripts en zo. Dus we realiseerden ons dat fans extreem gepassioneerd zijn. We moesten altijd onze mond houden, omdat we niks willen verklappen."

Je ziet The Wheel of Time op Prime Video.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: The Wheel of Time, Robert Jordan, Rafe Judkins, Amazon, Prime Video

Populair nieuws