Ciri in 'The Witcher' seizoen 2 is compleet anders

Ciri in 'The Witcher' seizoen 2 is compleet anders

Princess Cirilla in The Witcher is geen zwak meisje meer in het tweede seizoen.

Jim Pedd, 3 december 2021 om 07:49

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

The Witcher-actrice Freya Allan laat weten dat Ciri, haar personage in de fantasyserie van Netflix, een grotere en meer fysieke rol heeft in het tweede seizoen van de serie.
The Witcher is een van de meest succesvolle series ooit van Netflix. Hij is gebaseerd op de boekenreeks van de Poolse schrijver Andrzej Sapkowski. Het non-lineaire eerste seizoen vertelde de avonturen van Geralt en Ciri voordat ze elkaar leerden kennen. Het nieuwe seizoen maakt minder sprongen door de tijd en moet een lineair verhaal vertellen.

Fysiekere The Witcher-rol
Tijdens een interview met Hey U Guys vertelde Allen dat haar rol heel anders is in het tweede seizoen van de serie. Ditmaal is het wat fysieker en significanter.

"In het eerste seizoen rende Ciri eigenlijk alleen maar door de bossen! En dan in dit seizoen, kreeg ik veel meer scènes - en dialoog - om mee te werken. En niet alleen dialoog. Scènes met veel om te verwerken, wat echt heel leuk was. Dan is er ook het fysieke element van trainen en alles, dus ik heb echt zitten wachten op dit seizoen. Het is geweldig!"

Fysieker wordt het zeker. In het nieuwe seizoen zien we namelijk hoe Ciri traint bij de Witchers van de School of the Wolf. Intussen broeit de oorlog op het Continent.

Vanaf 17 december staat het tweede seizoen van The Witcher op Netflix.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: The Witcher, Netflix, Ciri

Populair nieuws