Eerste foto's Alan Ritchson als 'Jack Reacher' in Amazon-serie

Eerste foto's Alan Ritchson als 'Jack Reacher'

Deze gast is een stuk angstaanjagender dan de kleine Tom Cruise.

Zilko Tarici, 3 december 2021 om 12:28

Lee Childs beroemde literaire personage Jack Reacher krijgt binnenkort een nieuwe kans in de vorm van Amazon-serie Reacher. En ditmaal is het niet Tom Cruise als het personage, maar Alan Ritchson, die qua uiterlijk een stuk dichter bij het personage uit het boek staat.
Op de eerste foto's van Reacher zien we dat Ritchson een behoorlijke indruk achterlaat door zijn immense postuur. Child was op zich te spreken over Cruise als Reacher in de films uit 2012 en 2016, maar hij gaf toe dat hij niet overeenkwam met zijn beschrijving en mentale plaatje van het personage. Aldus Child:

"Het was echt fijn om samen te werken met Cruise. Hij is een geweldige kerel en hij nam de rol uiterst serieus. Maar uiteindelijk hebben de lezers gelijk: de grootte van Reacher is zeer belangrijk en een groot onderdeel van wie hij is."

De nieuwe serie van Amazon Prime Video zal te streamen zijn vanaf 4 februari 2022. Het eerste seizoen is gebaseerd op het boek Killing Floor uit 1997 en vertelt de 'oorsprong' van Jack Reacher.

Bekijk hieronder de eerste foto's van Reacher.


Bron: Joblo

Lees meer over: Alan Ritchson, Tom Cruise, Jack Reacher, Amazon Prime Video, Lee Child

Populair nieuws