search
Mooie ontwikkeling rond 'Jack Reacher'-serie van Amazon Prime Video
Series / Nieuws

Mooie ontwikkeling rond 'Jack Reacher'-serie van Amazon Prime Video

Amazon Prime Video voegt drie nieuwe castleden toe aan zijn Lee Child-verfilming.

Amazon voegt een aantal nieuwe castleden toe aan zijn Jack Reacher-televisieserie, die naast Alan Ritchson te zien zullen zijn.

Het gaat om Malcolm Goodwin, Willa Fitzgerald en Chris Webster, die getekend hebben voor een hoofdrol in de serie. De acteurs zullen allemaal een grotere rol krijgen in de televisieserie gebaseerd op de boeken van schrijver Lee Child.

De nieuwe castleden
Van alle drie weten we al welke rol zij zullen spelen in de serie van Amazon Prime Video.

Malcolm Goodwin: Speelt de rol van Chief Detective Oscar FInlay, die omschreven wordt als een man die aan Harvard opgeleid is, en tweed pakken draagt. Hij is recent verhuisd naar het dorpje Margrave om daar voor de politie aan de slag te gaan.

Willa Fitzgerald: Is te zien als Roscoe Conklin, een vrouw die geboren is in Margrave en er ook is opgegroeid. Ze is dapper, voelt zich nooit door wie dan ook geïntimideerd.

Chris Webster: Zal de rol van KJ spelen, de verwende zoon van een zakenman genaamd Kliner. Hij vindt dat het hele stadje, met name ook Roscoe, aan hem toebehoort.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen