Bikkelharde trailer voor 'Peacemaker' van James Gunn

Bikkelharde trailer 'Peacemaker' van James Gunn

John Cena keert terug als Christopher Smith / Peacemaker uit de film The Suicide Squad.

Bram de Groot, 4 december 2021 om 11:07

Volgende maand is het tijd voor de eerste tv-serie binnen het DC Extended Universe. Daarin keert het personage Christopher Smith / Peacemaker van acteur John Cena terug. Het duurde even maar nu hebben we dan eindelijk de volledige trailer voor de bikkelharde serie.
Peacemaker onderzoekt het voortdurende verhaal van het gelijknamige personage dat Cena opnieuw speelt in de nasleep van The Suicide Squad uit 2021. Hij is een overtuigend ijdele man die koste wat kost in vrede gelooft, hoeveel mensen hij ook moet doden om die te krijgen.

Het is opnieuw James Gunn die het brein is achter de stripverfilming, dit keer in de vorm van een achtdelige serie waarvan vijf afleveringen ook door Gunn zijn geregisseerd. Een van de andere afleveringen komt van regisseur Brad Anderson (The Machinist, Fractured).

Volledige trailer DC-serie Peacemaker
Hieronder zie je de volledige trailer voor Peacemaker waarvan de eerste aflevering op 13 januari op HBO Max staat. Het is nog onbekend hoe Nederlandse fans de serie kunnen volgen. Normaal gesproken verschijnen HBO Max producties niet op Ziggo Movies & Series XL.
Bron: HBO Max

Lees meer over: The Suicide Squad, James Gunn, Peacemaker, John Cena, DC, HBO Max, Warner Bros

Populair nieuws