Eerste trailer 'Peacemaker' net zo maf als 'The Suicide Squad'

Eerste trailer 'Peacemaker' nu online

In Peacemaker van HBO Max zien we hoe het verhaal van het DC-personage verdergaat.

Bram de Groot, 16 oktober 2021 om 20:03

Afgelopen zomer verscheen de R-rated $185 miljoen kostende film The Suicide Squad in de wereldwijde bioscoopzalen. De film werd sterk ontvangen, maar de opbrengst ($167,4 miljoen) aan de wereldwijde bioscoopzalen viel wel wat tegen. Nu komt er een vervolg in de vorm van een spin-off serie.
Net als de film (de eerste dertig dagen) verschijnt ook de serie Peacemaker op de Amerikaanse streamingsdienst HBO Max. Het is de eerste tv-serie in het DC Extended Universe, en waarschijnlijk ook de eerste van velen.

Eerste trailer Peacemaker
Zoals de titel al aangeeft volgen we het personage Peacemaker van acteur John Cena. In de serie volgen we nieuwe missies van de "superheld" die alles, maar dan ook echt alles, doet om vrede op aarde te brengen. Geweld wordt dus niet geschuwd door Christopher Smith.

De serie, grotendeels geregisseerd door James Gunn, debuteert in januari 2022 op HBO Max, de dienst die in dat jaar ook naar Nederland komt. De vraag is nog wanneer en de fans krijgen vast op een of andere manier de mogelijkheid om ook Peacemaker in Nederland te volgen.

De eerste drie afleveringen heten "A Whole New Whirled", "Best Friends Never" en "Better Goff Dead" en deze verschijnen 16 januari. Tijdens DC Fandome is de eerste trailer verschenen en deze kun je hieronder bekijken.
Lees meer over: The Suicide Squad, James Gunn, Peacemaker, John Cena, DC, HBO Max, Warner Bros

Populair nieuws