Indrukwekkende trailer 'Raised by Wolves' seizoen 2!

Trailer 'Raised by Wolves' seizoen 2!

De scifi-serie van HBO Max en Ridley Scott keert vanaf 3 februari terug.

Bram de Groot, 4 december 2021 10:51

In september 2020 startte op HBO Max het eerste seizoen van Raised by Wolves, bedacht door Aaron Guzikowski en geproduceerd door onder meer Ridley Scott die ook de eerste twee afleveringen regisseerde. Binnenkort is het tijd voor seizoen twee.
In de serie vindt er een oorlog tussen ongelovigen, de atheïsten, en gelovigen, de 'Mythraic Order', plaats en deze vernietigt de aarde. Twee androïdes worden door een atheïst naar de planeet Kepler-22b gezonden om het menselijke ras te redden door er menselijke kinderen groot te brengen.

Trailer voor seizoen 2 van Raised by Wolves
In seizoen twee van Raised by Wolves sluiten Android-partners Mother en Father zich samen met hun kroost van zes mensenkinderen aan bij een nieuw gevormde atheïstische kolonie in de mysterieuze tropische zone van Kepler 22b. Maar het ontdekken van deze vreemde nieuwe samenleving is slechts het begin van hun problemen.

Er zijn rollen voor onder meer Amanda Collin, Abubakar Salim, Winta McGrath, Travis Fimmel en Niamh Algar. Vanaf 3 februari keert Raised by Wolves terug op HBO Max.
Bron: HBO Max

Lees meer over: Raised by Wolves, Ridley Scott, Travis Fimmel, HBO Max, seizoen 2

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws