search
Indrukwekkende trailer 'Raised by Wolves' seizoen 2!
Series / Trailer

Indrukwekkende trailer 'Raised by Wolves' seizoen 2!

De scifi-serie van HBO Max en Ridley Scott keert vanaf 3 februari terug.

In september 2020 startte op HBO Max het eerste seizoen van Raised by Wolves, bedacht door Aaron Guzikowski en geproduceerd door onder meer Ridley Scott die ook de eerste twee afleveringen regisseerde. Binnenkort is het tijd voor seizoen twee.

In de serie vindt er een oorlog tussen ongelovigen, de atheïsten, en gelovigen, de 'Mythraic Order', plaats en deze vernietigt de aarde. Twee androïdes worden door een atheïst naar de planeet Kepler-22b gezonden om het menselijke ras te redden door er menselijke kinderen groot te brengen.

Trailer voor seizoen 2 van Raised by Wolves
In seizoen twee van Raised by Wolves sluiten Android-partners Mother en Father zich samen met hun kroost van zes mensenkinderen aan bij een nieuw gevormde atheïstische kolonie in de mysterieuze tropische zone van Kepler 22b. Maar het ontdekken van deze vreemde nieuwe samenleving is slechts het begin van hun problemen.

Er zijn rollen voor onder meer Amanda Collin, Abubakar Salim, Winta McGrath, Travis Fimmel en Niamh Algar. Vanaf 3 februari keert Raised by Wolves terug op HBO Max.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen