search
Voor wie is Henry Cavill in 'The Witcher'? Yennefer of voor Triss
Series / Nieuws

Voor wie is Henry Cavill in 'The Witcher'? Yennefer of voor Triss

The Witcher gaat ons straks een soort driehoeksverhouding brengen in het nieuwe seizoen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Acteur Henry Cavill speelt de hoofdrol van Geralt of Rivia in The Witcher van Netflix. in een nieuw interview gaat hij in op de vraag of hij van Team Yennefer of Team Triss is.

Cavill speelt in de verfilming van Andrzej Sapkowski's boekenreeks. Daarin raakt monsterjager Geralt verstrikt in een strijd om het keizerrijk Nilfgaard ervan te weerhouden de noordelijke koninkrijken te veroveren. Dat niet alleen; Geralt probeert ook Cintra-prinses Cirilla te beschermen.

The Witcher seizoen 2
The Witcher seizoen 2 pikt de draad direct na het einde van de finale van seizoen 1 op. Geralt denkt dat Yennefer dood is gegaan tijdens de Battle of Sodden. Waar hij ook meteen Ciri heeft leren kennen.

Yennefer leeft echter nog, en tegelijk leert Geralt Triss kennen. Tijdens de première sprak Digital Spy met Henry Cavill. Men vroeg de acteur hoe hij kijkt naar de liefdesdriehoek.

"Ik heb de games gespeeld en natuurlijk de boeken gelezen. En dan ben ik altijd van mening dat Geralt in de kern aan de kant van Yennefer staat. Natuurlijk is het zo tof aan de games dat je zelf kan kiezen wat je wil. Maar voor mij is het zelfs bij de games zo dat ik aan de kant van Yennefer sta."

The Witcher binge je op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen