Recensies 'The Expanse' seizoen 6: Kijken of skippen?

Recensies 'The Expanse' seizoen 6: Kijken?

Is het laatste seizoen van hitserie The Expanse wel de moeite waard?

Jim Pedd, 4 december 2021 om 16:47

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Het zesde en laatste seizoen van de behoorlijk briljante sci-fi serie The Expanse gaat komende week dan eindelijk van start op Prime Video. Een mooi moment om eens te kijken hoe dat seizoen bevalt bij de critici. Is het wel het waardige afscheid dat de serie verdient?
Het nieuwe seizoen krijgt slechts zes afleveringen en moet een behoorlijk langlopend en groots verhaal afronden. Vanaf 10 december kan je het laatste seizoen zien. Maar is het wel de moeite waard?

De recensies
We zetten de drie recensies die tot nu toe verschenen zijn voor je op een rij:

Nerds and Beyond: "Ondanks de zwakkere momenten, is het een belonende en passende afronding voor de geliefde personages van de boekenreeks van Franck en Abraham. The Expanse durfde al eerder van z'n bronmateriaal af te wijken. Maar ditmaal eert de serie niet alleen de boeken, maar ook de fans die altijd zijn gebleven."

SlashFilm: "Het seizoen eindigt ermee dat bepaalde dingen afgerond zijn, anderen helemaal niet. Ja, de crew van de Rocinante verdient wat rust. Maar er zijn nog grote, protomolecuul gerelateerde verhalen om te vertellen en wat feitjes rond de personages die ogenschijnlijk zonder impact zaten op de conclusie van het seizoen."

GameReactor: "Het is een goede conclusie en een prima zesde seizoen. Maar The Expanse heeft ons vaak verwend door beter te zijn dan gewoon 'goed'. Laten we hopen dat dit niet het einde van de saga is."

The Expanse staat op Prime Video.
Lees meer over: The Expanse, Prime Video, Amazon, Recensies

Informatie over de serie: The Expanse

Populair nieuws