Trailer 'The Expanse' met veel scifi-geweld

Trailer 'The Expanse' met veel scifi-geweld

Het laatste seizoen van de sciencefictionserie gaat volgende maand van start op Prime Video.

Bram de Groot, 17 november 2021 om 12:57

Met zes afleveringen wordt vanaf volgende maand afscheid genomen van de sciencefictionserie The Expanse, in 2015 gestart door de zender Syfy en gebaseerd op de gelijknamige boekenreeks van James S. A. Corey. Hieronder de definitieve trailer voor de afsluiting.
Het was Amazon Prime Video dat in 2018 de rechten van de serie in handen kreeg nadat Syfy de show cancelde. Een stevige #SaveTheExpanse-campagne door fans deed Amazon de serie te verlengen, met uiteindelijk drie seizoenen.

Vanaf 10 december op Prime Video
Er zijn rollen voor Steven Strait, Dominique Tipper, Wes Chatham, Shohreh Aghdashloo, Cara Gee, Frankie Adams, Keon Alexander, Nadine Nicole, en Jasai Chase Owens en op 10 december start The Expanse op Prime Video. De eerste vijf seizoenen vind je daar ook terug.


In het nieuwe seizoen vechten Holden en de bemanning van de Rocinante samen met de gecombineerde vloot van aarde en Mars om de binnenplaneten te beschermen tegen Marco Inaros en de vernietiging van zijn Free Navy. Ondertussen, op een verre planeet voorbij de Rings, staat een nieuwe macht op.Bron: Amazon Prime Video

Lees meer over: The Expanse, Syfy, Amazon, Seizoen 6

Informatie over de serie: The Expanse

Populair nieuws