'The Book of Boba Fett' gaat je een groot plezier doen

'The Book of Boba Fett' gaat je een plezier doen

De serie The Book of Boba Fett geeft namelijk antwoorden die je nog niet had.

Jim Pedd, 5 december 2021 om 09:53

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

The Book of Boba Fett-acteur Temuera Morrison hint ernaar dat de aankomende Disney+ serie antwoorden gaat geven op een aantal van de vragen die Star Wars-fans al enige jaren hebben.
De nieuwe serie werd aangekondigd in de aftiteling van het tweede seizoen van The Mandalorian en doet dienst als een soort seizoen 2.5 daarvan. The Book of Boba Fett pikt het verhaal daarna op en laat zien hoe het nu vergaat met Boba Fett.

The Book of Boba Fett
The Book of Boba Fett laat zien hoe Boba Fett en huurmoordenaar Fennec Shand naam voor zichzelf maken terwijl ze het misdaadimperium van Jabba the Hutt overnemen. Daarna proberen ze de onderwereld in Tatooine net iets anders vorm te geven, niet met angst, maar met respect.

Temuera Morrison sprak met SFX Magazine om het te hebben over The Book of Boba Fett. Hem werd gevraagd naar het gat van vijf jaar tussen de ogenschijnlijke dood van Boba in Return of the Jedi en zijn terugkeer in The Mandalorian. De serie gaat veel vragen beantwoorden:

"Er komen zeker een aantal antwoorden. Wat antwoorden waar al lange tijd op gewacht is. Korte en scherpe antwoorden, wat kleurrijke antwoorden. We gaan echt veel gaten voor je vullen", aldus Morrison.

The Book of Boba Fett is vanaf 29 december op Disney+ te zien.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: The Book of Boba Fett, Disney Plus, Star Wars, Temuera Morrison

Populair nieuws