search
Trailer voor stevige BBC-serie 'The Tourist' met Jamie Dornan
Series / Trailer

Trailer voor stevige BBC-serie 'The Tourist' met Jamie Dornan

Fifty Shades of Grey-acteur pakt hoofdrol in epische kat-en-muisachtervolging van BBC.

De BBC heeft de eerste trailer vrijgegeven voor The Tourist, een nieuwe miniserie-thriller met Jamie Dornan (The Fall, Fifty Shades of Grey). Dornan speelt een Britse man die in de Australische outback wordt achtervolgd door een enorme tankwagen die hem van de weg probeert te drijven.

Een epische kat-en-muisachtervolging ontvouwt zich als hij later wakker wordt in het ziekenhuis, gewond, maar op de een of andere manier levend zonder enig idee wie hij is. Met genadeloze figuren uit zijn verleden die hem achtervolgen, brengt zijn zoektocht hem naar antwoorden.

De serie is geschreven door BAFTA-genomineerde en Emmy-winnende producenten en scenarioschrijvers Harry Williams en Jack Williams, beiden uitvoerend producent met Christopher Aird en Andrew Benson voor Two Brothers Pictures (Fleabag).

Eerste trailer voor The Tourist
De serie van zes afleveringen bevat ook rollen voor Damon Herriman, Danielle Macdonald, Shalom Brune-Franklin, Olafur Darri Olafsson en Alex Dimitriades.

The Tourist gaat op nieuwjaarsdag in première op BBC One in het VK en wordt later vertoond op HBO Max in de Verenigde Staten.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen