search
Goed nieuws voor de fans van 'Locke & Key'!
Series / Nieuws

Goed nieuws voor de fans van 'Locke & Key'!

Het tweede seizoen van Locke & Key verscheen pas recent. Nu zijn de opnames gestart voor seizoen 3.

Het eerste seizoen van de verfilming van de comicbookreeks Locke & Key van IDW Publishing verscheen verleden jaar februari op Netflix. Het tweede seizoen debuteerde in oktober dit jaar en het volgende seizoen moet in 2022 verschijnen. De opnames voor seizoen drie zijn nu gestart.

In de fantasyserie, gebaseerd op het werk van schrijver Joe Hill en tekenaar Gabriel Rodriguez, verhuizen drie kinderen na de moord op hun vader met hun moeder naar het landhuis van zijn familie. Ze vinden magische sleutels die naar krachten - en geheimen - leiden.

Er zijn rollen voor onder meer Darby Stanchfield (Nina Locke), Connor Jessup (Tyler Locke), Emilia Jones (Kinsey Locke), Jackson Robert Scott (Bode Locke), Laysla De Oliveira (Echo / Dodge), Petrice Jones (Scot Cavendish), Griffin Gluck (Gabe) en Hallea Jones als Eden Hawkins.

Goed nieuws: Opnames Locke & Key seizoen 3 gestart
Via Instagram komt Netflix nu met het nieuws dat de opnames zijn gestart voor het derde seizoen van Locke & Key. "@lockeandkeynetflix season 3 dropping 2022 <3333333," valt er te lezen bij een foto met twee van de hoofdrolspelers en een enom filmbord.

De eerste twee seizoenen van Locke & Key vind je uiteraard gewoon op de streamingdienst. Er zijn in totaal twintig afleveringen om te kijken.

Bekijk op instagramInteresse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen