Trailer post-apocalyptische serie 'Station Eleven' van HBO

Trailer post-apocalyptische serie 'Station Eleven'

Mackenzie Davis en Himesh Patel in een serie over de periode na een verwoestende grieppandemie.

Bram de Groot, 5 december 2021 om 14:20

Helaas is HBO Max nog steeds niet in Nederland te zien. Dit werd alweer een geruime tijd wel toegezegd voor 2021, maar de plannen zijn ondertussen gewijzigd. Volgens de nieuwe berichten verschijnt de streamingdienst nu in 2022 in Nederland.
Het gevolg is dat we heel wat series (en films) niet via HBO Max (of een andere dienst) in Nederland kunnen zien. Een van de nieuwe HBO Max-series die nog dit jaar verschijnt is Station Eleven en hieronder zie je de nieuwe trailer.

Trailer voor post-apocalyptische serie Station Eleven
HBO Max heeft de trailer voor Station Eleven online gezet, een post-apocalyptische dramaserie die de overlevenden van een verwoestende grieppandemie volgt terwijl ze proberen de samenleving weer op te bouwen.

De reeks beslaat naar verluidt meerdere tijdlijnen en is gebaseerd op de gelijknamige internationale bestseller van Emily St. John Mandel. Er zijn rollen voor onder meer Mackenzie Davis, Himesh Patel, Daniel Zovatto, David Wilmot, Matilda Lawler, Philippine Velge, Nabhaan Rizwan, Lori Petty, Gael Garcìa Bernal en Danielle Deadwyler.

Station Eleven van showrunner Patrick Somerville (Maniac, The Leftovers) gaat op 16 december in première op HBO Max.


Bron: HBO Max

Lees meer over: Mackenzie Davis, Himesh Patel, Station Eleven, HBO Max

Populair nieuws