Brute trailer voor 'Jack Reacher' doet Tom Cruise vergeten

Brute trailer 'Reacher' doet Tom Cruise vergeten

De serie rond Jack Reacher heeft Alan Ritchson in de titelrol. Begin volgend jaar online te zien.

Bram de Groot, 05-12-2021 13:44

Amazon Prime Video heeft de trailer voor Reacher op YouTube gezet. Het betreft een nieuwe serie gebaseerd op het personage uit de boeken van Lee Child. We hebben het uiteraard over Jack Reacher, de ervaren militaire politieonderzoeker die burgerwacht Jack Reacher wordt.
Tom Cruise speelde de rol van het personage nog in zowel de goed aangeschreven en door Christopher McQuarrie geregisseerde film Jack Reacher uit 2012 als het niet zo goed doordachte, door Ed Zwick geregisseerde vervolg Jack Reacher: Never Go Back uit 2016.

Tv-serie Reacher: bekijk de trailer
In de serie neemt Alan Ritchson (Titans, Smallville) de rol over van Cruise. Deze acteur lijkt een stuk meer op de "blonde reus" uit de romans. Ook namen als Malcolm Goodwin, Willa Fitzgerald, Chris Webster, Hugh Thompson, Maria Sten, Harvey Guillén, Kristin Kreuk, Currie Graham, Marc Bendavid, Willie C. Carpenter, Maxwell Jenkins en Bruce McGill zijn te zien.


Niemand minder dan Nick Santora (Prison Break) fungeert als showrunner van de serie die het eerste boek Killing Floor gedurende het eerste seizoen zal laten zien. Reacher gaat op 4 februari in première op Amazon Prime.

Bron: Amazon

Lees meer over: Reacher, Nick Santora, Alan Ritchson, Jack Reacher, Amazon

Populair nieuws