search
'The Boys'-franchise heeft een geweldige verrassing voor je
Series / Nieuws

'The Boys'-franchise heeft een geweldige verrassing voor je

The Boys van Prime Video krijgt een tweede spin-off die begin volgend jaar te zien is!

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het lijkt erop dat we in 2022 heel wat meer van The Boys krijgen. Prime Video heeft namelijk de gloednieuwe serie Diabolical aangekondigd: een geanimeerde anthologie.

We weten nog niet wanneer Prime Video met het derde seizoen van hitserie The Boys komt, maar wel al dat er een nieuwe spin-off in hetzelfde universum komt. Diabolical is een spin-off van acht afleveringen die het Vought Cinematic Universe verder uitbreidt. Verhalen worden geschreven door Awkwafina, Garth Ennis, Eliot en Ilana Glazer, Simon Racioppa, Justin Roiland en Ben Bayouth, Andy Samberg en tot slot door Aisha Tyler.

The Boys-serie
In de officiële aankondiging zegt The Boys-ster Karl Urban: "Er is geen twijfel over dat jullie de beste fans van de wereld zijn. En als bijzondere manier om jullie te bedanken, hebben we een kleine verrassing voor jullie die begin volgend jaar debuteert."

De serie moet begin 2022 te zien zijn en is volgens Eric Kripke, uitvoerend producent, gemaakt met maar 1 regel: "Er zijn geen regels."

Dat leidde volgens hem tot "acht compleet onverwachte, grappige, schokkende, gore en emotionele afleveringen. Als je denkt dat The Boys gestoord is, dan wacht maar tot je dit gezien hebt."

The Boys is op Prime Video te zien.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen