search
Daredevil van Netflix keert officieel terug!
Series / Nieuws

Daredevil van Netflix keert officieel terug!

Daredevil van acteur Charlie Cox krijgt een tweede leven in het Marvel Cinematic Universe.

Een aantal jaar geleden kwam er vrij abrupt een einde aan een reeks Netflix-series gebaseerd op strips en personages van Marvel Comics. Die reeks had helden als Dardevil, Jessica Jones, Luke Cage en Iron Fist. Nu wordt duidelijk dat in ieder geval de eerste een toekomst heeft.

Via Marvel Studios-baas Kevin Feige wordt duidelijk dat acteur Charlie Cox de rol opnieuw zal spelen in het Marvel Cinematic Universe. Wanneer, hoe en in welke film of serie is nog niet bekend.

Charlie Cox terug als Daredevil
"Als je Daredevil in toekomstige producties zou zien, dan is Charlie Cox de acteur die Daredevil speelt. Waar we dat zien, hoe we dat zien en wanneer we dat zien, valt nog te bezien," zei Feige tijdens een recent interview.

De verwachting is dat we Cox te zien krijgen in de film Spider-Man: No Way Home. Er verschenen afgelopen periode namelijk al heel wat geruchten dat de acteur op de set van de Marvel-film was gezien.

Overigens wordt van Vincent D'Onofrio verwacht dat hij het Daredevil-personage Kingpin zal vertolken in de Disney+ serie Hawkeye.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen