'The Walking Dead' heeft ineens een nieuw type zombie

'The Walking Dead' verandert z'n zombies

The Walking Dead heeft nu verschillende typen zombies en dat belooft wat voor de toekomst!

Jim Pedd, 7 december 2021 22:39

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

The Walking Dead spin-off The Walking Dead: World Beyond verandert het universum van AMC voor altijd. We horen belangrijke nieuwe details over het virus en de evolutie van de ondoden.
De scène na de aftiteling onthult allereerst waar de zombies vandaan komen. Hun oorsprong ligt niet bij buitenaardse wezens, maar 'gewoon' bij mensen. En ze zijn nu heel anders.

Nieuwe zombies
De Franse overlever in The Walking Dead: World Beyond schiet een wetenschapper van het Violet Team dood. Hij laat haar lichaam achter, maar seconden later wordt ze wakker. In plaats van een typische zombie, zien we haar rennen, recht naar de deur, waar ze tegenaan gaat hameren in een poging te ontsnappen.

Die zombie is gemaakt door mensen, in een poging het zombievirus te genezen. Klaarblijkelijk met noodlottige gevolgen.

Daarmee is de zombie voor het eerst intelligent, in tegenstelling tot de slome en soms weinig bedreigende zombies die we tot nu toe zagen in de The Walking Dead-franchise.

De komende jaren zal The Walking Dead dus voor altijd anders zijn dan we tot nu toe wisten. Franse zombies blijken mede gemaakt te zijn door wetenschappers, en hebben intelligentie gekregen en kunnen zelfs rennen. Dat wordt nog een probleem als die variant zich over de rest van de wereld zou verspreiden.

The Walking Dead: World Beyond binge je op Prime Video.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: The Walking Dead World Beyond, The Walking Dead, Walker, Zombie

Populair nieuws