Nederland keek deze 3 series massaal op Netflix

Nederland keek deze 3 series massaal op Netflix

Netflix heeft er weer een hit bij, en dat hadden we stiekem wel verwacht.

Jim Pedd, 7 december 2021 om 22:41

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Deze zondag zien we weer een compleet nieuwe top drie op Netflix. Nederland houdt heel erg van La Casa de Papel, want de serie staat met het tweede en laatste deel van z'n vijfde seizoen voorop.
La Casa de Papel is nu helemaal voorbij. En dat zinderend spannende einde wordt heel goed bekeken. Lost in Space is nog zo'n serie die tot een einde is gekomen, met het derde seizoen. En dan is er Undercover dat bezig is met wekelijks uitzenden van z'n derde seizoen, dat gelukkig voorlopig niet tot een einde lijkt te komen.

De top drie
We duiken in de top drie meest bekeken series:

1. La Casa de Papel (seizoen 5b): De serie laat in z'n laatste vijf afleveringen zien hoe het vergaat met de plannen van de Professor, die in duigen lijken te vallen. Komt alles toch nog goed en overleeft de rest van de crew?

2. Lost in Space (seizoen 3): Het derde en laatste seizoen van Lost in Space begint ermee dat de familie Robinson uit elkaar is. Ze moeten elkaar weer zoeken en vinden en precies daar duiken we in!

3. Undercover (seizoen 3): In de tweede aflevering van undercover nemen Bob en Ferry de spelregels voor hun nieuwe zaak door, en is het vijandschap tussen hen voelbaar.
Lees meer over: Netflix, Top 3, La Casa de Papel, Lost in Space, Undercover

Populair nieuws