'Masters of the Universe: Revelation' lijkt een tweede seizoen te gaan krijgen

Meer 'Masters of the Universe' op komst?

Kevin Smith heeft zat ideeën klaarliggen voor wanneer Netflix het groene licht geeft.

Zilko Tarici, 7 december 2021 10:00

Kevin Smith heeft onthuld dat hij zat ideeën heeft klaarliggen voor nieuwe afleveringen van Netflix-animatieserie Masters of the Universe: Revelation.
De tweede helft van het eerste seizoen van de serie verscheen afgelopen maand. Fans zagen toen eindelijk hoe He-Man terugkeerde naar de wereld van Eternia. Veel van deze 'fans' waren boos over het feit dat Teela, en niet He-Man, centraal stond in de eerste helft van het seizoen.

Gaat het gebeuren?
Aan het einde van de nieuwste reeks afleveringen werd al aardig gehint naar wat we kunnen verwachten in toekomstige afleveringen. Netflix heeft nog niks bevestigd over een eventueel nieuw seizoen.

Tijdens een recente live aflevering van Smiths Fatman Beyond-podcast onthulde Smith dat hij in elk geval meer dan genoeg ideeën heeft. Hij zei er het volgende over:

"We zijn nu op het punt dat we gaan uitzoeken hoe we verder kunnen gaan. Na de eerste ronde afleveringen zag het er rooskleurig uit. Hopelijk kijken er nu ook genoeg mensen naar de tweede helft. Het wordt dus duimen voor de fans. Ik hoop dat het gaat gebeuren, want ik heb genoeg ideeën."
Bron: Comic Book

Lees meer over: Kevin Smith, Netflix, Masters of the Universe Revelation, Mark Hamill, Lena Headey, Sarah Michelle Gellar

Populair nieuws