'Doctor Who'-fans zijn verdeeld na de spetterende finale

'Doctor Who'-fans zijn verdeeld na de finale

Doctor Who: Flux is alweer voorbij, en dat wordt niet unaniem positief ontvangen.

Jim Pedd, 7 december 2021 om 10:35

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Doctor Who rondde kortgeleden zijn dertiende seizoen af. Dat kreeg de subtitel Flux en telde zes afleveringen. En was een vrij ambitieus project.
Doctor Who bracht in de finale heel wat verhaalelementen samen. Die lieten zien hoe de Doctor de grote uitdaging van de Swarm en de Flux het hoofd bood. En zette alvast voorzichtigjes het einde van de Doctor van Jodie Whittaker op.

Het beviel niet heel erg
Maar beviel de finale, het slot van de tijd van Whittaker wel? Het lijkt erop dat 't allemaal een beetje tegenviel bij de fans. Eigenlijk net zoals meer van de Doctor Who-afleveringen die onder leiding van Chris Chibnall gemaakt zijn.

Hieronder een greep uit de vele reacties op Whittaker's Doctor Who-seizoen Flux:Jodie Whittaker neemt over een paar afleveringen definitief afscheid als Doctor Who. Dan wordt ze vervangen door een nieuwe acteur, die dan de veertiende Doctor mag spelen.

Wie dat wordt weten we nog niet. Wel is bekend dat Russell T. Davies terugkeert als showrunner om het speciale seizoen te maken voor de zestigste verjaardag van de serie. Doctor Who is op Prime Video te bingen.
Lees meer over: Doctor Who, BBC, Chris Chibnall, Jodie Whittaker

Informatie over de serie: Doctor Who

Populair nieuws