search
'House of the Dragon' wordt een succes, bewijst de gecancelde 'Game of Thrones' spin-off
Series / Nieuws

'House of the Dragon' wordt een succes, bewijst de gecancelde 'Game of Thrones' spin-off

HBO is bereid echt heel veel geld te investeren in House of the Dragon.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
HBO cancelde de Game of Thrones-prequel over The Long Night, ook al gaf men 30 miljoen dollar uit aan de pilot. Dat is een goed teken voor House of the Dragon.

House of the Dragon is in de loop van 2022 te zien op HBO Max. De productie kreeg al enige tegenslagen te verwerken, mede door de coronapandemie. Maar goed. De eerste pilot die gemaakt werd door HBO draaide om The Long Night en was het verhaal van de White Walkers die de mensheid aanvielen.

House of the Dragon
De serie rond The Long Night werd bedacht door Jane Goldberg in samenwerking met George R.R. Martin en aangevoerd door Naomi Watts. Maar HBO gaf er 30 miljoen dollar aan uit, waarna besloten werd er niet mee door te gaan.

Het laat zien dat HBO echt een goed verhaal en een goede serie wil hebben, hoeveel geld er ook aan uitgegeven wordt, alvorens men eventueel besluit een nieuwe serie te bestellen.

Voor House of the Dragon geldt dus dat besloten is om door te gaan met de serie. Dat kan zo bezien alleen maar goed nieuws zijn!

House of the Dragon brengt heel wat drakenactie met zich mee en draait om de burgeroorlog binnen de familie Targaryen. Hij is in de loop van 2022 te zien.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen