'The Suicide Squad'-fans gaan mooie tijden tegemoet

The Suicide Squad-fans gaan mooie tijden tegemoet

The Suicide Squad van James Gunn krijgt nog een nieuwe reeks spin-offs.

Jim Pedd, 7 december 2021 om 08:04

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Peacemaker is de eerste spin-off van The Suicide Squad. Die film werd eerder dit jaar in de bioscoop uitgebracht en krijgt een vervolg in de vorm van de serie Peacemaker, gemaakt door James Gunn.
Nu blijkt dat er mogelijk meer spin-off series volgen op basis van The Suicide Squad. Dat onthulde James Gunn toen hij op zondagavond in ging op een boel vragen van fans.

Meer The Suicide Squad-series
Een fan vroeg Gunn of hij toevallig aan meer series in de franchise werkt. En dat blijkt het geval. Gunn deelde een gifje van een wasbeer die in essentie "kwaadaardig lacht".

Dat is natuurlijk geen directe 'ja' of 'nee', maar fans speculeren dat hij wel meerdere series in de franchise gaat maken. Gek is die speculatie natuurlijk niet.

Gehoopt wordt dat onder meer Rick Flag een serie kan krijgen, of dat er meer aandacht komt voor King Shark. De serie Peacemaker is dus de eerste en duikt dieper in de ziel van de grootste sukkel van de wereld. "Ik kijk ernaar uit om uit te breiden op The Suicide Squad en dit personage uit het DC-filmuniversum naar een serie te brengen."
Bron: ComicBook

Lees meer over: The Suicide Squad, james Gunn, HBO max, Peacemaker

Populair nieuws