Veelbelovende trailer nieuwe 'Doctor Who'-special

Veelbelovende trailer 'Doctor Who'-special

Doctor Who krijgt weer een special op nieuwjaarsdag en onthult nu de trailer.

Jim Pedd, 7 december 2021 om 08:42

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Doctor Who heeft de trailer voor zijn aankomende New Year's Day special vrijgegeven. Die belooft ons alvast een tijdlus met de Daleks!
Nu seizoen 13 van Doctor Who, met als ondertitel Flux, afgerond is, kunnen Doctor Who-fans zich opmaken voor de laatste avonturen van Jodie Whittaker's Thirteenth Doctor. Het gaat om drie specials die in 2022 vrijgegeven worden. Daarna neemt Whittaker samen met showrunner Chris Chibnall afscheid, om vervangen te worden door terugkerend uitvoerend producent Russell T. Davies en een nieuwe Time Lord.

Doctor Who-trailer
De eerste van drie specials, is een New Year's Day special. Daarin zal de Doctor het wederom opnemen tegen de meest iconische tegenstander waar ze tot nu toe mee te maken kreeg.

De BBC gaf een trailer vrij voor de special, die laat zien dat het nieuwste Dalek-avontuur een tijdlus wordt. We leren de ELF-faciliteit kennen. De eigenaar van het gebouw, Sarah en haar klant Nick, zijn de enige mensen binnen tot ze vermoord worden door een Dalek.

Het narratief begint als de Doctor en haar companions Yaz en Dan betrokken raken bij de gebeurtenissen. De vijf personages realiseren zich dat ze in een tijdlus vast zitten, met een drietal bloeddorstige Daleks.

Doctor Who gaat op nieuwjaarsdag verder op de BBC; de serie is op Prime Video te zien.

Lees meer over: Doctor Who, BBC, Jodie Whittaker, Chris Chibnall

Informatie over de serie: Doctor Who

Populair nieuws