search
Is 'She-Hulk' volledig met CGI gemaakt?
Series / Nieuws

Is 'She-Hulk' volledig met CGI gemaakt?

Tatiana Maslany heeft opvallend en interessant nieuws over de serie She-Hulk.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
She-Hulk voegt zich volgend jaar bij het Marvel Cinematic Universe, met de gelijknamige televisieserie die zijn debuut op Disney+ zal maken.

Veel details over de aankomende serie hebben we nog niet gekregen. We weten wel zeker dat we Jennifer Walters volgen, gespeeld door Tatiana Maslany. Zij is advocaat in New York City, wiens leven voor altijd verandert al ze terecht komt in een auto-ongeluk waarbij haar neef Bruce Banner haar een bloedtranfusie geeft. Waardoor ze helemaal groen wordt!

CGI of toch niet?
Jennifer krijgt dus haar eigen Hulk-krachten en wordt straks She-Hulk. Tijdens de Scott Hasn't Seen podcast onthulde Maslany dat als Jennifer groen wordt in de serie She-Hulk, haar personage volledig CGI is.

"Het is volledig CG. Ik zit de hele tijd in mo-cap, sta op platformen met mo-cap waarin ik een klein hoofd bovenop dat van mij heb," aldus Maslany.

She-Hulk moet in de loop van 2022 op Disney+ te zien zijn. De serie heeft niet alleen een belangrijke rol voor Maslany als She-Hulk, ook zien we Mark Ruffalo als Bruce Banner/The Hulk, Jameela Jamil als Titania, Tim Roth als The Abomination, en Ginger Gonzaga, Josh Segarra, Anais Almonte, en Renee Elise Goldsberry in onbekende rollen.

De serie krijgt tien afleveringen.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen