search
'Succession'-fans zijn bang voor de finale
Series / Nieuws

'Succession'-fans zijn bang voor de finale

Gaat Kendall zelfmoord plegen in de volgende aflevering van de hitserie Succession?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Succession nadert het einde. En dat maakt fans heel erg ongerust over een van de hoofdpersonen.

De crux van heel de serie Succession van HBO is de strijd tussen broers en zussen om de opvolging van hun vader Logan Roy. Die richtte ooit het bedrijf Waystar RoyCo op en is sinds het eerste seizoen zo'n beetje op zoek naar een goede opvolger. Althans, voor zover hij echt wil stoppen, want gedurende de serie geeft Logan daar geen blijk van. Omstandigheden dwingen hem echter misschien om te stoppen.

Succession-zorgen
Fans kregen van actrice J. Smith-Cameron - die interim CEO Gerri Kellman speelt, al eens te horen dat de finale van het derde seizoen heel schokkend gaat zijn.

Wat ze precies bedoelde, wilde ze natuurlijk niet vertellen. Maar voor fans is het genoeg reden om met name zorgen te hebben over het lot van Kendall Roy, die eigenlijk helemaal niet zo lekker bezig had.

Aan het begin van het derde seizoen leek Kendall alle 'kaarten' in handen te hebben om zijn vader definitief van de troon te stoten als CEO van Waystar RoyCo, maar inmiddels lijkt het er steeds meer op dat Kendall's pogingen zijn pa te verdrijven een wassen neus zijn.

En dus denken fans dat Kendall zomaar eens aan het kortste eind zou kunnen trekken:



De serie Succession is te zien op Ziggo Movies & Series XL.



Aanbevolen artikelen