search
'The Witcher' maakt meest vrolijke personage duister in seizoen 2
Series / Nieuws

'The Witcher' maakt meest vrolijke personage duister in seizoen 2

The Witcher-acteur Joey Batey teaset een heel nieuwe Jaskier in seizoen 2.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
The Witcher-acteur Joey Batey onthulde tijdens een nieuw interview met Metro dat zijn personage Jaskier in het tweede seizoen "voor het eerst" zijn leven gaat riskeren.

Het eerste seizoen van de Netflix-serie liet zien dat Jaskier een heerlijke optimist is, immer vrolijk en daarmee ook een mooi tegenwicht op Geralt of Rivia die een wat norse man bleek te zijn. De twee vormden een band tijdens een paar gevaarlijke avonturen op het Contintent.

The Witcher seizoen 2
Deze maand kan je eindelijk van het tweede seizoen van The Witcher genieten. Geralt is daarin op missie om Princess Cirilla te beschermen. En krijgt daarin weer te maken met Jaskier.

"Voor het eerst in zijn leven riskeert hij alles om iets te doen dat moreel goed is. Misschien wel de eerste keer dat hij zoiets in zijn hele leven doet. Dus dat voelde heel belonend," aldus Batey.

Volgens Batey is Jaskier nu een meer "driedimensionaal personage". Hij is "gelaagder en wat meer gedetailleerd. We zullen Jaskier echt in zijn element kunnen zien, en iemand die nu op z'n plek is."

The Witcher gaat op 17 december van start met z'n tweede seizoen. Een derde is al in de maak.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen