search
Compleet nieuw kostuum voor Superman in het Arrowverse onthuld
Series / Foto's

Compleet nieuw kostuum voor Superman in het Arrowverse onthuld

Superman & Lois heeft een nieuw design voor het pak van Clark Kent.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De opnames van het tweede seizoen van The CW-serie Superman & Lois zijn in volle gang. Details over het tweede seizoen van de Arrowverse-serie zijn nog altijd schaars. Maar fans hebben nu wel een eerste aanwijzing voor het nieuwe seizoen.

Regisseur Amy Jo Johnson plaatste op Instagram een foto van haarzelf samen met Clark Kent/Superman acteur Tyler Hoechlin om haar laatste dag van regie van haar aflevering (nummer 6) te delen. De foto onthult meteen het nieuwe kostuum van Superman in de televisieserie.

Superman & Lois
"De laatste dag van mijn opnames van aflevering 206 van Superman & Lois!! Dit was zonder twijfel de meest opwindende ervaring uit mijn carrière," aldus Johnson.

Wat het kostuum betreft, verschilt het niet enorm van dat uit het eerste seizoen. De laarzen hebben een net iets ander design, dat iets meer doet denken aan wat je kent uit de comics. Dat betekent vooral dat er een V-vorm bovenaan de laars zit.

Het lijkt er verder op dat het pak iets fellere kleuren heeft, vooral het rood, en iets minder nepspieren heeft. Over het geheel ziet het pak er wat gestroomlijnder en klassieker uit. Check hieronder de foto:

Bekijk op instagram




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen