search

Ons nieuws van woensdag 8 december 2021

'Sons of Anarchy'-cast komt weer bij elkaar
Series / Foto's

'Sons of Anarchy'-cast komt weer bij elkaar

De serie Sons of Anarchy mag dan wel voorbij zijn; de cast kent elkaar nog goed.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De cast van Sons of Anarchy komt weer even bij elkaar. Op een foto zien we dat enkele van de hoofdrolspelers het feit dat de seriefinale inmiddels zeven jaar geleden te zien was vierden.

De serie Sons of Anarchy vertelde het verhaal van Jax Teller, de zoon van de voormalig leider van de bikerbende SAMCRO, die te maken heeft met zaken als verraad, loyaliteit, moord, broederschap en familie. De rol werd gespeelt door Charlie Hunnam en naast hen speelden ook Ron Perlman, Katie Segal, Kim Coates, Tommy Flanagan, Mark Boone Junior, Theo Rossi en Maggie Siff hoofdrollen.

Weer even samen
De finale van het zevende seizoen van Sons of Anarchy was op 9 december 2014 te zien. Het verhaal van Jax werd afgerond met de dood van het personage.

Vandaag deelt Kim Coates een beeld van de Liverpool Comic-Con. Daarop zien we Coates, die de rol van Tig speelde, naast andere oprichtende leden van SOA, waaronder Coates, Perlman (Clay), Boone Junior (Bobby) en Flanagan (Chibs).

De acteurs waren aanwezig om met fans in gesprek te gaan, handtekeningen uit te delen en foto's te maken om het nalatenschap van de serie Sons of Anarchy in leven te houden.

Check hieronder de foto:





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Dexter: New Blood' heeft een verrassing voor je
Series / Nieuws

'Dexter: New Blood' heeft een verrassing voor je

Dexter: New Blood brengt nog iemand terug uit Dexter en dat is wel heel bijzonder.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het achtste seizoen van Dexter bevatte nog heel wat onopgeloste zaken rond de Bay Harbor Butcher. De revival, Dexter: New Blood lijkt hier antwoorden over te geven, mede door een opvallende cameo.

In Dexter: New Blood leeft Dexter onder de naam Jim Lindsay in een heel ander deel van de Verenigde Staten. Als zich een nieuwe seriemoordenaar onthult en zijn zoon Harrison hem op weet te sporen, verandert zijn rustige leven daar. Het dreigt al helemaal mis te lopen als vriendin Angela in contact komt met een belangrijke figuur uit zijn verleden.

Dexter: New Blood-twist
Dexter fakete zijn dood in het einde van de oorspronkelijke serie. Hoewel we al wisten dat uit Dexters verleden Deb, Trinity en Harrison terug zouden keren, wisten we dat niet van de nieuwe cameo.

In aflevering 5 zit namelijk niemand minder dan Angel Batista. Die sprak in New York bij een conferentie over zaken rond vermiste personen.

Angel noemt daar de Bay Harbor Butcher als moeilijke zaak omdat men dacht dat het om een medewerker van het politiebureau ging. Seizoen 7 en 8 lieten zien dat Dexter bijna gesnapt werd.

Tot Maria Laguerta zelfs wist te ontdekken dat hij het echt was, waarna Deb haar vermoordde. De serie hintte ernaar dat Angel, Joey Quinn en Masuka uiteindelijk ontdekten dat Dexter de Butcher. Die informatie hielden ze achter omdat hij al dood was

Dexter: New Blood laat echter iets andersom zien, namelijk dat men geen idee heeft over de geheime identiteit van Dexter als de butcher.

Je kunt Dexter streamen op Prime Video.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Doctor Who'-actrice ziet geen reden om te stoppen
Series / Nieuws

'Doctor Who'-actrice ziet geen reden om te stoppen

Actrice Mandip Gill uit Doctor Who denkt niet aanstoppen na vertrek leading lady.

Actrice Jodie Whittaker debuteerde in december 2017 als eerste vrouwelijke vertolker van het titelpersonage in de sciencefictionserie Doctor Who. Hiermee werd ze de dertiende incarnatie van The Doctor. Binnenkort stopt ze met het spelen van het personage.

Haar vertrek houdt een andere actrice niet tegen om haar aandeel in de serie te blijven spelen. Doctor Who's Mandip Gill zegt dat ze open staat om verder te gaan als de metgezel Yaz van de 14e doctor zodra Jodie Whittaker's huidige Doctor vertrekt.

"We weten niet welke impact de specials op een ieders personage heeft, snap je? [...] Wat zo geweldig is aan Doctor Who, is dat het publiek altijd openstaat voor oude en nieuwe personages," aldus Gill in gesprek met RadioTimes.com.

"Ze hebben niet elke keer een geheel nieuwe cast nodig als het begint met een nieuwe Dcotor.... Maar als dat gebeurt, zoals bij ons [in 2018], dan zijn ze ook massaal aan boord. Deze show staat open voor zoveel opties," voegde ze toe.

"Ik heb genoten van elke minuut van de reis," zei Gill over haar eigen aandeel. Maar of ze terugkeert: "Ik zou zeggen... zeg nooit nooit."


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Gave teaser 'Halo': Pablo Schreiber is Master Chief!
Series / Trailer

Gave teaser 'Halo': Pablo Schreiber is Master Chief!

Nieuwe beelden uit de live action-serie gebaseerd op de bekende Xbox game.

Al jaren werken allerlei partijen aan een verfilming van de bekende Xbox-game Halo. Uiteindelijk werd er gekozen voor een tv-serie en even geleden werd duidelijk dat deze op de streamingdienst Paramount+ gaat verschijnen. Nu weten we wanneer de eerste trailer verschijnt.

De volledige trailer van de serie gaat donderdag in première tijdens The Game Awards, dus dan zullen we ongetwijfeld een veel beter idee krijgen van wat we kunnen verwachten van de scfi-serie van Kyle Killen en Steven Kane.

De regie van de serie ligt in handen van onder meer Otto Bathurst, Jonathan Liebesman, M. J. Bassett, Jet Wilkinson en Roel Reiné. Reiné was in 2015 nog verantwoordelijk voor de film Michiel de Ruyter en in 2017 was hij betrokken bij Marvels Inhumans.

Twee belangrijke rollen in Halo zijn voor Pablo Schreiber als Master Chief Petty Officer John-117, een torenhoge supersoldaat die bekend staat als een "Spartan", en Natascha McElhone als Dr. Catherine Halsey, een wetenschapper voor de UNSC en bedenker van het Spartan-II project.

Nieuwe teaser voor Halo van Paramount+
Hieronder zie je de nieuwe beelden uit de serie Halo. Aankomende donderdag zou de volledige trailer online komen te staan. "Gear up, Spartans" valt er bij de beelden op Twitter te lezen.

De complete serie Halo zou begin 2022 op de nieuwe streamingdienst Paramount+ komen te staan. Deze dienst is voorlopig nog niet in Nederland te zien.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Veel goed nieuws over 'Snowpiercer' aangekondigd
Series / Foto's

Veel goed nieuws over 'Snowpiercer' aangekondigd

Eerste foto's, een teaser en de startdatum van seizoen drie zijn onthuld.

In het tweede seizoen van de scifi-serie Snowpiercer was er een belangrijke rol weggelegd voor Sean Bean (Game of Thrones) en gelukkig voor de fans keert hij terug in het volgende, derde seizoen. Nu is de datum bekend en hebben we twee eerste foto's van een nieuw personage.

In seizoen drie van Snowpiercer zien we actrice Archie Panjabi als het nieuwe personage Asha. Je kent de actrice mogelijk uit series als Good Wife en Departure.

Panjabi speelt Asha, een personage dat "seizoen 3 superspannend zal maken," vertelde uitvoerend producent Becky Clements van Tomorrow Studios eerder aan TVLine. "Het is een soort samenkomst van alle dingen die we hebben behandeld."

Het nieuwe personage zou lang hebben gedacht dat ze de laatste persoon op aarde is, doordat ze heeft weten te overleven onder extreme omstandigheden. Als ze wordt ontdekt door iemand uit de trein, komen haar overlevingsinstincten naar boven.





Snowpiercer seizoen 3: terug vanaf 24 januari
De ijskoude serie Snowpiercer keert op 24 januari terug op de zender TNT en in Nederland volg je deze wekelijks op Netflix. "The earth is warming. Hope is rising." valt er te lezen bij onderstaande promo voor het nieuwe seizoen.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Volgende aflevering 'Hawkeye' heeft grote verrassing
Series / Nieuws

Volgende aflevering 'Hawkeye' heeft grote verrassing

Krijgen we in Hawkeye dan toch een bekend personage te zien?

Vandaag is de vierde aflevering van Hawkeye op Disney+ verschenen en daarin zie je hoe het avontuur van de personages Kate Bishop van actrice Hailee Steinfeld (Spider-Man: Into the Spider-Verse) en Hawkeye / Clint Barton van acteur Jeremy Renner (Avengers: Endgame) verdergaat. Mogelijke SPOILERS!

De twee krijgen te maken met heel wat uiteenlopende figuren. Denk maar aan het nieuwe gezicht Maya Lopez / Echo van actrice Alaqua Cox en Jack Duquesne / Swordsman van Tony Dalton. En dan hebben we nog de Tracksuit Mafia.

In aflevering 5 grote onthulling
Naar verwachting kunnen we in de volgende aflevering een ander groot personage verwelkomen. De geruchten gaan dat acteur Vincent D'Onofrio te zien zal zijn als Wilson Fisk a.k.a. Kingpin. Het personage zagen we al in een eerdere aflevering, al werd toen niet duidelijk welke acteur de rol speelt.

"Ik heb gehoord dat aflevering vijf Twitter zo'n beetje op gaat blazen," schrijft TV Line-reporter Matt Webb Mitovich. Hij schijnt veel scoops te hebben gehad over uiteenlopende series. Dat D'Onofrio te zien zal zijn in Hawkeye wordt al maanden besproken online.

Na de aflevering van vandaag verschijnen er nog twee op Disney+.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuw personage Blue Hawk uit 'The Boys' seizoen 3 onthuld
Series / Foto's

Nieuw personage Blue Hawk uit 'The Boys' seizoen 3 onthuld

Acteur Nick Wechsler speelt dit nieuwe personage in de stevige superheldenserie van Prime Video.

De nieuwste editie van Vought International's Seven on 7 heeft een eerste blik op Blue Hawk onthuld. Hij is een van de nieuwe supes die zal debuteren in The Boys seizoen 3. Ook hebben we een eerste foto.

Het is acteur Nick Wechsler die de rol van Blue Hawk zalen spelen in het nieuwe seizoen. Opvallend is dat het personage bedacht is voor de tv-serie. Blue Hawk heeft dus geen verleden in de comics van Garth Ennis en Darick Robertson.

Blue Hawk uit The Boys onthuld
Er is dus nog weinig bekend over het personage, al beschrijft Seven on 7-gastheer Cameron Coleman (Matthew Edison) hem als een patriottische held. Check hieronder de "nieuwsuitzending" in zijn geheel.



Het tweede seizoen van The Boys stamt alweer uit september 2020, dus de fans kijken flink uit naar seizoen drie. Een datum is nog altijd niet bekend.

Tot het seizoen verschijnt kunnen de fans zich vermaken met The Boys: Diabolical, een achtdelige geanimeerde anthologiereeks die waarschijnlijk begin 2022 debuteert op Prime Video.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Is 'Cobra Kai' seizoen 5 het laatste?
Series / Nieuws

Is 'Cobra Kai' seizoen 5 het laatste?

Of komen er nog meer avonturen met Lawrence (William Zabka) en Daniel LaRusso (Ralph Macchio)?

De afgelopen jaren verschenen al drie seizoenen van de opvallende serie Cobra Kai, een vervolg op de bekende Karate Kid-films uit de jaren 80. In de serie, gestart op YouTube en nu te zien op Netflix, zien we opnieuw Johnny Lawrence (William Zabka) en Daniel LaRusso (Ralph Macchio).

"We hebben meer dan seizoen 5," zei Heal. "We schrijven op dit moment niet naar het einde van de serie in seizoen 5. We kunnen niet geloven dat we dit jaar twee seizoenen van de show hebben gefilmd."

Seizoen 5 nog niet het einde
"In onze gedachten is het gek om te geloven hoe ver we vooruit lopen op het verhaal dan wat het publiek tot nu toe heeft gezien. Seizoen 5 is weer een enorm seizoen met veel nieuwe smaken en veel dingen die je nog niet eerder in de serie hebt gezien," aldus Heal. "En het is nog niet het einde."

Seizoen vier van Cobra Kai verschijnt op 31 december op Netflix. Uiteraard kun je de eerdere seizoenen van de serie gewoon op de streamingdienst gaan kijken.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix geeft uiterst populaire serie een derde seizoen
Series / Nieuws

Netflix geeft uiterst populaire serie een derde seizoen

Outer Banks mag nog een keertje terugkomen op Netflix voor een derde reeks.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De tienerserie Outer Banks was gedurende de eerste twee seizoenen op Netflix een grote hit. Zo bezien is het geen verrassing dat de streamingdienst vandaag laat weten dat Outer Banks een derde seizoen krijgt.

De aankondiging werd gemaakt op Twitter in een video met daarin de meeste castleden. Zij kondigden de terugkeer van Outer Banks aan en reageerden vervolgens op het nieuws. Netflix liet niets weten over een mogelijke productiestart van het nieuwe seizoen. Maar de kans lijkt groot dat je 'm in 2022 weer kan zien.

Outer Banks op Netflix
De serie Outer Banks heeft hoofdrollen voor Chase Stokes, Madelyn Cline, Madison Bailey, Jonathan Daviss, Rudy Pankow, Austin North, Drew Starkey en Charles Esten. Zij keren allemaal terug voor het nieuwe seizoen. Los daarvan is terugkerend actrice Calracia Grant nu 'regular' gemaakt.

Eerder vertelden makers Jonas en Josh Pate samen met Shannon Burke dat het tweede seizoen van Outer Banks "onze crew als nooit eerder op de proef zal stellen. We hebben alles waar fans van hielden in het eerste seizoen verder uitvergroot. Er zijn meer mysteries, er is meer romantiek en er staat meer op het spel."

In de serie volg je een hechte groep tieners in de Outer Banks van North Carolina. In de serie zijn ze op de vlucht en zoeken ze tegelijk een grote schat met een waarde van 400 miljoen dollar.

Outer Banks is op Netflix te bingen.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Star Wars'-serie 'The Book of Boba Fett' draait hier echt om
Series / Nieuws

'Star Wars'-serie 'The Book of Boba Fett' draait hier echt om

De serie The Book of Boba Fett draait stiekem gewoon om een disfunctionele familie.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Op 29 december gaat de volgende Star Wars-serie van start: The Book of Boba Fett. In de serie zullen we de avonturen van Boba Fett en Fennec Shand op woestijnplaneet Tatooine volgen.

Tijdens een nieuw interview ging actrice Ming-Na Wen in op de relatie tussen Boba Fett en Shand. De twee vormen volgens haar een "disfunctionele familie". Gek is dat niet, aangezien de twee allebei dodelijke premiejagers zijn.

The Book of Boba Fett
"De relatie tussen hem en Fennec is uniek onder premiejagers," deelde Wen tegenover Total Film.

"Vaak zijn we heel erg op onszelf gericht. We houden er niet van om samen te werken. We vertrouwen niemand. We zijn een disfunctionele familie, maar wel een familie die een ethische code aanhangt en eert. Er is een set regels die je moet volgen en dat is de enige manier waarop dit zou kunnen werken. Als premiejagers vinden we dat dus echt belangrijk. Ik denk dat Fennec en Boba van de oude stempel zijn. We geloven nog in die codes en respecteren elkaar erom."

De serie The Book of Boba Fett is vanaf 29 december te zien op Disney+ en krijgt in totaal zeven afleveringen.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Pijnlijke kritiek op 'The Handmaid's Tale'
Series / Nieuws

Pijnlijke kritiek op 'The Handmaid's Tale'

Een hoofdrolspeelster van The Handmaid's Tale reageert op deze kritiek.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Amanda Brugel, die de rol van Rita Blue speelt in The Handmaid's Tale, gaat tijdens een nieuw interview in op de pijnlijke kritiek die de serie krijgt.

Sommigen vinden dat de serie te gewelddadig is om te zien. Deze liet sinds het begin zien hoe gruwelijk het leven van een Handmaid wel niet is. Dat niet alleen: de martelingen waar hoofdpersoon June en de anderen meer worstelen, lijken zich soms wel wat te herhalen. Sommigen vinden daarom dat The Handmaid's Tale zich schuldig maakt aan martelporno, een label dat gewoonlijk gekoppeld wordt aan films als Saw.

The Handmaid's Tale-kritiek
De kritiek is wel wat pijnlijk, omdat de serie probeert te kijken naar misogynie en laat zien welke excessen er zijn.

Brugel ging daarop in:

"De enige manier om impact te maken, is door mensen ongemakkelijk te maken. Niet zo ongemakkelijk dat ze weg kijken, maar wel zo dat je hen raakt; dat ze opstaan en opletten. Niets dat we in de serie hebben laten zien is nieuw. Dit zijn dingen die constant gebeuren in de wereld. En hoewel het moeilijk is om te zien en ongemakkelijk is om naar te kijken, vind ik het wel belangrijk om te laten zien, want we zijn nog niet klaar met onze reis van geweld tegen vrouwen, misogynie en gelijkheid tussen de genders."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Disney+ komt met nog een nieuwe Marvel Studios-serie en wel deze
Series / Nieuws

Disney+ komt met nog een nieuwe Marvel Studios-serie en wel deze

Disney+ gaat aan de slag met een serie rond Shang-Chi, gemaakt door Simu Liu en Deston Daniel Cretton.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Een bron van Deadline meldt dat Shang Chi and the Legend of the Ten Rings-regisseur Destin Daniel Cretton een meerjarig contract getekend heeft met Marvel Studios en Hulu Onyx Collective.

De deal omvat meerdere televisieseries die gemaakt worden voor Hulu en een Shang-Chi gerelateerde serie specifiek voor Disney+. Ook is bekend gemaakt dat Cretton werkt aan een vervolgfilm op Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings.

Nieuwe serie maken
Marvel-baas Kevin Feige vertelde in een statement het volgende over de nieuwe samenwerking:

"Destin is buitengewoon om mee samen te werken en bracht een uniek perspectief en unieke vaardigheden naar Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings. We hadden een geweldige tijd toen we samen aan de film werkten. En hij had zoveel intrigerende ideeën om de verhalen tot leven te brengen op Disney+. Dus we kijken er enorm naar uit onze relatie uit te breiden en kunnen niet wachten te beginnen."

Details over de aanstaande serie zijn nog niet bekend gemaakt. Gespeculeerd wordt dat het om een serie gaat die kijkt naar de Ten Rings, de organisatie die onder leiding staat van Xialing, de zus van Shang-Chi.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Walking Dead: World Beyond' heeft een oplossing voor de zombies
Series / Featured

'The Walking Dead: World Beyond' heeft een oplossing voor de zombies

The Walking Dead: World Beyond heeft een paar interessante wendingen gepresenteerd.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
The Walking Dead: World Beyond lijkt op weg te gaan naar een einde van de zombie-apocalypse. AMC lijkt daarmee op weg naar een voorzichtig einde van de apocalypse.

Robert Kirkman's comics deden vrijwel niets met een mogelijk geneesmiddel. Maar de serie The Walking Dead: World Beyond speelt zich af in een wereld van witte jassen en onderzoekers. Hoop lijkt te ontstaan!

Einde van de zombies
The Walking Dead: World Beyond liet zien hoe een zombiegeneesmiddel er mogelijk uit komt te zien: schimmels.

Een onderzoeksteam geleid door de vader van Hope Bennett had als theorie dat schimmels zomaar eens zouden kunnen dienen als effectief wapen tegen de ondoden. Hope en haar expertise van het brouwen van drank, lijkt een deel van de puzzel op te lossen: gist.

Zij gelooft dat gist het versnelde vergaan van de ondode lichamen verder kan versnellen, waarmee zombies en masse zouden kunnen sterven. Zonder de slachtoffers die je kan verwachten bij een directe strijd om ze te doden zoals de CRM doet.

Het einde van The Walking Dead: World Beyond laat zien dat het mogelijk zo is dat Hope een prima middel heeft gevonden om de zombies te doden. Oranje schimmel groeit namelijk uit de wangen van een zombie, met een "buitengewone hoge groeiratio".

The Walking Dead: World Beyond is te zien op Prime Video.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Battle Chasers' is de volgende vette nieuwe serie
Series / Nieuws

'Battle Chasers' is de volgende vette nieuwe serie

De serie Battle Chasers wordt gemaakt door een van de bedenkers van John Wick. Kom maar door!

De beruchte Battle Chasers-comics krijgen dan eindelijk een live-action televisieserie. Die wordt gemaakt door John Wick-bedenker Derek Kolstad.

Alcon Television Group heeft de rechten gekocht op de Battle Chasers-serie, die zich baseert op de bijzondere comics. Die zijn ooit gemaakt door Joe Madureira en mixen qua stijl old-school fantasy met Steampunk en anime. Dat zorgt voor heel bijzondere comics.

Battle Chasers-serie
Battle Chasers telt slechts 9 nummers, die uitgebracht werden tussen de lente van 1998 en de herfst van 2001. De boel kent een verhaal dat een beetje doet denken aan de Lord of the Rings.

Madureira's comics werden slechts mondjesmaat uitgebracht. De eerste vier nummers onder de banner 'Wildstorm', daarna nummers 5-8 onder DC, nadat dat Wildstorm overgenomen had. Nummer 9 werd via Image Comics uitgebracht. Daarna besloot Madureira te vertrekken om zich te richten op het ontwikkelen van games.

"Als groot fan van John Wick, kan je je mijn opwinding voorstellen toen Adrian en Derek contact opnamen over de mogelijkheid om Battle Chasers te veranderen in een serie," aldus de bedenker. "Dat is echt iets waarvan ik nooit verwacht had dat het zou gebeuren."

Nou, klaarblijkelijk kan het wel dus!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Succession'-ster was hier erg bang voor
Series / Nieuws

'Succession'-ster was hier erg bang voor

Succession-acteur Jeremy Strong vreesde dat mensen de serie niet serieus zouden nemen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Acteur Jeremy Strong was er bang voor dat mensen de serie Succession als komedie op zouden vatten.

Sinds de serie Succession zijn debuut maakte op HBO in de loop van 2018, heeft deze steeds meer fans weten te vergaren. Dat komt vooral doordat de serie de ondraaglijke lichtheid van het bestaan weet te combineren met serieuze momenten en bijzonder knap spel.

Succession als komedie?
De serie Succession wisselt vaak tussen een moment van humor en een moment van enorm drama. Dat is niet gek, gezien het verhaal van de serie, dat zich focust op de strijd onder een familie van rijke mensen die strijden om de opvolging van hun vader.

In een profiel van The New Yorker vertelt acteur Kieran Culkin dat hij op een zeker moment sprak met co-ster Jeremy Strong. Die bleek zich grote zorgen gemaakt te hebben over de wijze waarop mensen Succession interpreteren.

"Hij zei zoiets tegen mij als: 'ik ben bang dat mensen geloven dat de serie een komedie is. En ik zei: 'Voor mijn gevoel is de serie een komedie'. Hij dacht dat ik een grap maakte."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Michonne zat stiekem in 'The Walking Dead: World Beyond'
Series / Nieuws

Michonne zat stiekem in 'The Walking Dead: World Beyond'

Weer een crossover van een bekende in The Walking Dead: World Beyond.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Jadis is niet het eerste The Walking Dead-personage dat een crossover maakt met The Walking Dead: World Beyond. Michonne vertrok op een zoektocht naar Rick Grimes en zo ook uit The Walking Dead.

Ze vertrok in seizoen 10 met een grote migratie van duizenden overlevenden. De identiteit van de groep is onbekend en hun bestemming ook. Maar we lijken antwoorden te hebben gekregen in de finale van The Walking Dead: World Beyond.

Michonne was terug?
In de laatste afleveringen van The Walking Dead: World Beyond leiden zussen Iris en Hope Bennett een verzet tegen Jadis en de CRM. Die plannen namelijk een chemische aanval op de 87.000 overlevenden in Portland.

De CRM wil bedreigingen tegen de Civic Republic, de 'verborgen stad' elimineren. De gemeenschap is voorlopig veilig, maar Iris vertrekt daar naartoe om de mensen te waarschuwen dat ze niet veilig zijn.

Iris's groep overlevenden zou het caravaan kunnen zijn waar Michonne zich bij voegde. Angela Kang zei namelijk dat Michonne "ergens tussen" Virginia en New Jersey zit. Niet ver dus van de Civic Republic in Philadelphia, waar Iris was.

"We zien een groep die georganiseerd is, nomadisch. Een georganiseerde en sterk uitziende groep. Daar is dus iets aan de hand", aldus Scott Gimple over de groep mensen.

Als het inderdaad de groep is waar Michonne zich bij gevoegd heeft, dan zit ze ook in de serie! The Walking Dead: World Beyond binge je op Prime Video.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dit 'Fear the Walking Dead'-personage verkeert in groot gevaar
Series / Featured

Dit 'Fear the Walking Dead'-personage verkeert in groot gevaar

De serie Fear the Walking Dead heeft een personage dat mogelijk niet overleeft.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Fear the Walking Dead seizoen 7 gaat duidelijk een gevaarlijke kant op. De serie werkt namelijk toe richting een burgeroorlog tussen Alicia Clark en Victor Strand. Maar Alicia verkeert in groot gevaar.

De meest recente aflevering, Padre, liet zien dat Alicia in haar arm gebeten werd door een Walker. Die amputeerde ze, maar mogelijk lijkt de amputatie niet in tijd plaatsgevonden te hebben, om de verspreiding van het virus te voorkomen. De koortsachtige Alicia heeft niets te verliezen en dat brengt iets gevaarlijks.

Fear the Walking Dead-plot
"Alicia worstelde met iets dat uniek is in het universum, in de zin dat we hebben kunnen zien hoe mensen gebeten werden en helaas aan die beet overlijden. Maar we hebben ook gezien dat mensen die gebeten zijn hun arm afhakken en daarna overleven," aldus co-showrunner Ian Goldberg.

"Maar in het geval van Alicia, verkeerde ze in een vreemd soort limbo. Het is wat later en ze leeft nog. Maar ze is ziek, en krijgt koorts en weet niet zeker waar ze mee te maken heeft. Het lijkt een chronische aandoening te worden."

Ze hakte haar arm dus af in de tunnels onder de bunker waar ze gevangen zit met Teddy's volgelingen. Will zegt dat haar koorts misschien tetanus is.

"Ze weet niet wat ze te pakken heeft, zoals Will tegen haar zegt in de aflevering. Het kan een infectie zijn. Wat zo interessant is, is dat ze nu een zwaard van Damocles boven zich heeft hangen."

Fear the Walking Dead stream je op Prime Video.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dit is hoe 'Armor Wars' The Punisher kan terugbrengen
Series / Nieuws

Dit is hoe 'Armor Wars' The Punisher kan terugbrengen

The Punisher van Jon Bernthal zou terug kunnen keren en wel op deze manier.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Nu zeker is dat Charlie Cox op een zeker moment terugkeert als Daredevil in het Marvel Cinematic Universe, lijkt het slechts een kwestie van tijd voordat andere helden uit de Netflix/Marvel-series hun opwachting maken.

Fans hopen bijvoorbeeld ook heel erg dat acteur Jon Bernthal zijn Frank Castle, a.k.a. The Punisher, naar het MCU kan brengen. Maar het blijft afwachten of dat wel kan en in welke vorm. Gespeculeerd wordt dat The Punisher wel eens een mooie plek kan hebben in de serie Armor Wars van Disney+. Hoe dat werkt leggen we je uit in dit artikel.

Armor Wars
Frank Castle staat erom bekend dat hij de straten van New York City 'schoon' probeerde te houden met zijn gigantische arsenaal aan wapens. Hoe zou het zijn als Don Cheadle's James Rhodes het op The Punisher voorzien heeft in Armor Wars?

En wat nou als die een van de oude War Machine-harnassen van Rhodey zou dragen?

In 2017 zagen we The Punisher #218 verschijnen van schrijver Matthew Rosenberg. Daarin werd hij op een geheime missie gestuurd door Nick Fury Jr., en stal hij een harnas dat hij ook wat update met een witte schedel erop.

Zo kon The Punisher schurken keihard aanpakken. Zoiets zou in een serie in het MCU natuurlijk heel tof kunnen zijn. Vooral aangezien Armor Wars erom draait wat er gebeurt als de technologie van Tony Stark in de verkeerde handen valt.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Disney+ stopt met dit merk
Series / Nieuws

Disney+ stopt met dit merk

FX on Hulu verdwijnt straks en gaat op in een nieuw pakket.

Een van de eerste en meest experimentele elementen van de overname van 20th Century Fox door Disney is niet meer. Afgelopen maandag is bekend gemaakt dat men stopt met FX on Hulu.

Alle titels die onder dat merk zijn uitgebracht, waaronder FX on Hulu-series en reeds bestaande FX-content, hebben vanaf begin deze maand alleen nog maar het FX-logo. De verandering moet een consistentere kijkervaring bewerkstelligen voor de verschillende streamingdiensten van Disney in de heel wereld, waaronder Hulu in Amerika, Star Plus in Latijns-Amerika en Disney+ in Europa.

Gewoon FX
"De prijswinnende programma's van FX zijn cruciaal voor onze diensten, zowel landelijk als internationaal, en we willen het merk meer aandacht geven binnen ons excellente en uitbreidende portfolio van algemeen entertainment voor het volwassen publiek", kondigde Rebecca Campbell, de voorzitter van Disney International en Direct to Consumer aan.

FX on Hulu werd in de lente van 2020 onthuld als manier om bestaande FX-series en aankomende FX-series op Hulu te kunnen lanceren.

Onder het merk werden series als Y: The Last Man en Reservation Dogs uitgebracht. Velen waren geen succes, hoewel Reservation Dogs het geluk heeft gehad een tweede seizoen te scoren.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dit is het verschil tussen Aang en Korra in de 'Avatar'-franchise
Series / Nieuws

Dit is het verschil tussen Aang en Korra in de 'Avatar'-franchise

Aang is een veel beheerstere persoonlijkheid dan Korra dat in de franchise is.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Janet Varney, die de titelrol speelt in The Legend of Korra, sprak recent over haar personage en hoe dat zich verhoudt ten opzichte van haar fictieve voorganger Aang.

De serie The Legend of Korra is een vervolg op Avatar: The Last Airbender en speelt zich 70 jaar na de gebeurtenissen in de originele serie af. Die draaide nog om het gevecht van Aang om een honderdjarige oorlog te beëindigen. In The Legend of Korra zijn er heel nieuwe uitdagingen.

The Legend of Korra-verhaal
The Legend of Korra volgt Korra, de nieuwe Avatar na het overlijden van Aang. Tijdens de vier seizoenen maakt ze heel wat mee, al lijkt het begin van haar leven als Avatar wat makkelijker dan dat van haar voorganger.

Varney vertelde: "We hebben een Avatar die echt het volledig tegenovergestelde van Aang is. Ze is een verschrikkelijke luchtstuurder en alle dingen aan haar persoonlijkheid horen ook niet bij het luchtsturen."

The Legend of Korra kwam vier jaar na Avatar: The Last AIrbender uit. Fans waren kritisch op 't feit dat Korra worstelde met haar krachten, ook al gold dat ook voor Aang en bijvoorbeeld Avatar Roku.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Geralt of Rivia gaat je verrassen in 'The Witcher' seizoen 2
Series / Nieuws

Geralt of Rivia gaat je verrassen in 'The Witcher' seizoen 2

The Witcher brengt je een heel nieuwe Geralt of Rivia in het nieuwe seizoen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Henry Cavill zegt dat Geralt, zijn personage in The Witcher, spraakzamer is in het tweede seizoen. Ook zal hij minder schelden dan in de eerste reeks.

Het eerste seizoen van The Witcher was te zien in 2019 op Netflix en brak kijkcijferrecords. De serie had Geralt vooral als een teruggetrokken en zwijgzame man. Als hij wat zei, schold hij vaak en verder bleef hij met name stil.

Andere Geralt in The Witcher
Geralt wordt echt anders in het nieuwe seizoen. In de eerste rits is hij iemand met maar een paar vriendschappen - denk aan Jaskier en Yennefer - maar vooral ook een man die op zichzelf gesteld is. Dat past niet helemaal bij de Geralt uit de boeken.

Daar is ook acteur Henry Cavill zich helemaal bewust van. Hij speelt dan ook een wat andere Geralt in het volgende seizoen.

"Voor dit seizoen legde ik er heel veel nadruk op om ervoor te zorgen dat hij meer zou vertellen. Je hebt altijd het risico dat een personage vooral komisch wordt door al dat gegrom en gevloek. Het past ook niet bij het talent van [schrijver Andrzej Sapkowski]. Dus ik heb er hard aan gewerkt om hem meer intellectueel te maken met een bredere vocabulair en een man die ook als een 70-jarige praat".

The Witcher gaat op 17 december verder met seizoen 2.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Hier gaan de 'The Walking Dead'-series voortaan over
Series / Featured

Hier gaan de 'The Walking Dead'-series voortaan over

De complete The Walking Dead-franchise heeft een nieuw verhaal gekregen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het einde van The Walking Dead: World Beyond is een nieuw begin voor een geheel nieuw verhaal in het The Walking Dead Universe. Aan het einde van de serie zit een vijf minuten durende scène die heel duidelijk maakt wat we kunnen verwachten.

Na de finale van The Walking Dead: World Beyond zie je een Franse dokter die data van Dr. Edwin Jenner downloadt. In dat stoffige Franse lab jaagt een man op artsen uit het Primrose Team en het Violet Team, en schiet die Franse dokter dood. "Jullie zijn dit begonnen, daarna maakten jullie het erger," zegt hij in het Frans, wat impliceert dat de zombieziekte uit een lab komt.

The Walking Dead-veranderingen
In de video van Jenner horen we dat hij zich zorgen maakt over waar de vrouw naar refereert, variant cohorten, een type Walker dat niet te zien is geweest in de Verenigde Staten.

"De coda na World Beyond heeft alles te maken met het verleden en de toekomst van het The Walking Dead Universe. Er is nog een groot verhaal dat verteld moet worden in relatie tot die scène en we kunnen niet wachten dat verhaal aan de wereld te laten zien," aldus Scott Gimple over wat de toekomst brengt.

"Het universum ontvouwt zich en daarom is dit hopelijk niet het laatste dat we gezien hebben van de personages uit The Walking Dead: World Beyond, of Jadis. Dit is een groot verhaal dat in zekere zin pas net begonnen is."

Gimple: "de reis brengt je naar plekken, en met wat mensen, die je nooit zou verwachten."

The Walking Dead: World Beyond binge je in zijn geheel op Prime Video.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dit is wanneer je 'The Book of Boba Fett' kunt verwachten
Series / Nieuws

Dit is wanneer je 'The Book of Boba Fett' kunt verwachten

De serie The Book of Boba Fett op Disney+ krijgt 7 afleveringen in totaal.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Nog maar drie weken wachten en dan kan je genieten van Star Wars-serie The Book of Boba Fett op Disney+. Vanaf 29 december is de show te zien op de streamingdienst, met elke week een nieuwe aflevering.

De serie staat te boek als 'seizoen 2.5' van The Mandalorian en pikt de draad direct na de scène in de aftiteling van die serie op. Daarin zagen we nog hoe Fennec Shand en Boba Fett naar Tatooine reisden en daar de Hutt-familie aanvielen. De teaser eindigde ermee dat Boba Fett op de troon van voormalig leider Jabba the Hutt plaats nam.

The Book of Boba Fett-uitzenddata
Maar goed. In dit artikel zetten we de uitzenddata van de nieuwe afleveringen voor je op een rij. Een nieuwe aflevering van The Book of Boba Fett is elke woensdag op Disney+ te zien.

Dit zijn de data; de afleveringen verschijnen Nederlandse tijd om 09:00u.

Woensdag 29 december 2021 "“ Aflevering 1
Woensdag 5 januari 2021 "“ Aflevering 2
Woensdag 12 januari 2022 "“ Aflevering 3
Woensdag 19 januari 2022 "“ Aflevering 4
Woensdag 26 januari 2022 "“ Aflevering 5
Woensdag 2 februari 2022 "“ Aflevering 6
Woensdag 9 februari 2022 "“ Aflevering 7



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Compleet nieuw kostuum voor Superman in het Arrowverse onthuld
Series / Foto's

Compleet nieuw kostuum voor Superman in het Arrowverse onthuld

Superman & Lois heeft een nieuw design voor het pak van Clark Kent.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De opnames van het tweede seizoen van The CW-serie Superman & Lois zijn in volle gang. Details over het tweede seizoen van de Arrowverse-serie zijn nog altijd schaars. Maar fans hebben nu wel een eerste aanwijzing voor het nieuwe seizoen.

Regisseur Amy Jo Johnson plaatste op Instagram een foto van haarzelf samen met Clark Kent/Superman acteur Tyler Hoechlin om haar laatste dag van regie van haar aflevering (nummer 6) te delen. De foto onthult meteen het nieuwe kostuum van Superman in de televisieserie.

Superman & Lois
"De laatste dag van mijn opnames van aflevering 206 van Superman & Lois!! Dit was zonder twijfel de meest opwindende ervaring uit mijn carrière," aldus Johnson.

Wat het kostuum betreft, verschilt het niet enorm van dat uit het eerste seizoen. De laarzen hebben een net iets ander design, dat iets meer doet denken aan wat je kent uit de comics. Dat betekent vooral dat er een V-vorm bovenaan de laars zit.

Het lijkt er verder op dat het pak iets fellere kleuren heeft, vooral het rood, en iets minder nepspieren heeft. Over het geheel ziet het pak er wat gestroomlijnder en klassieker uit. Check hieronder de foto:

Bekijk op instagram




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.