search
Opvallende Teen Wolf-reünie in 'Superman & Lois'
Series / Nieuws

Opvallende Teen Wolf-reünie in 'Superman & Lois'

Superman & Lois brengt twee Teen Wolf-acteurs weer bij elkaar in tweede seizoen.

Het serie-universum dat zich op de Amerikaanse tv-zender The CW afspeelt wordt steeds groter en groter. Het begon met Arrow en ondertussen zijn we aanbeland bij Superman & Lois, uiteraard een nieuwe serie over de sterkste superheld uit het DC Universum.

Het eerste seizoen van Superman & Lois startte in februari dit jaar en er wordt ondertussen gewerkt aan het tweede seizoen. En het is opvallend dat er nu twee acteurs zijn aangetrokken uit de serie Teen Wolf.

Superman & Lois komt met Teen Wolf-reünie
Het blijkt namelijk dat zowel acteurs Ian Bohen en Tyler Hoechlin gecast zijn in de DC-serie. Boden is de nieuwste toevoeging. Hij gaat namelijk Lt. Mitch Anderson spelen.

Het personage wordt beschreven als de metaforische "new sheriff in town". Zijn wereldbeeld valt uiteen in twee visies: degenen die u dient en degenen die u dienen. Hij vindt het niet leuk dat Superman buiten dat paradigma bestaat en probeert de Man of Steel officieel onder zijn gezag te brengen."[/i]

In de serie zien we ook rollen voor Tyler Hoechlin (Clark Kent/Superman), Elizabeth Tulloch (Lois Lane), Jordan Elsass (Jonathan Kent), Alex Garfin (Jordan Kent), Erik Valdez (Kyle Cushing), Inde Navarrette (Sarah Cushing), Wolé Parks (John Henry Irons), Adam Rayner (Tal-Rho), Dylan Walsh (General Sam Lane) en Emmanuelle Chriqui (Lana Lang Cushing).

Bekijk op instagram



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen