search
Netflix deelt eerste beelden van 'Elite' opvolger 'Rebelde'
Series / Nieuws

Netflix deelt eerste beelden van 'Elite' opvolger 'Rebelde'

In de gloednieuwe Mexicaanse reeks volgen we (terug) de gebeurtenissen op een prestigieuze kostschool...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het succes van de serie Élite heeft duidelijk ook heel wat andere series geïnspireerd. Het gaat hierbij niet in het minst om de reeks Rebelde waarvan Netflix nu de eerste trailer de wereld heeft ingestuurd.

Rebelde neemt ons mee naar een prestigieuze kostschool genaamd de Elite Way School. Hier doet een nieuwe generatie studenten hun uiterste best om de zogenaamde Battle of the Bands te winnen. Dit is de belangrijkste muzikale wedstrijd die het mogelijk moet maken om hun muzikale carrière een vliegende start te geven.

Remake
Voor Rebelde geldt dat ze eigenlijk een remake is van de gelijknamige Mexicaanse tienerreeks die verscheen in het jaar 2004. De cast van de reeks bestaat uit namen zoals onder meer Azul Guaita Bracamontes, Giovanna Grigio, Franco Masini en Azul Guaita. Ook Sergio Mayer Mori, Andrea Chaparro, Jerónimo Cantillo en Franco Masini tekenen present.

Heel lang is het niet meer wachten op het verschijnen van deze nieuwe Mexicaanse reeks. Ze zou dan ook reeds te zien moeten zijn op streamingdienst Netflix vanaf 5 januari 2022.

Wil je alvast even kort kennismaken met deze gloednieuwe serie van Mexicaanse bodem? Dan is het interessant om even de onderstaande trailer te bekijken!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen