search
'Star Trek'-series gaan iets unieks doen

'Star Trek'-series gaan iets unieks doen

De hele Star Trek-franchise van Alex Kurtzman bouwt op naar een crossover.

Jim Pedd
Met decennia aan geschiedenis en meer dan 800 afleveringen in meerdere verschillende series, is het Star Trek-universum gigantisch. De revival van de afgelopen jaren gaat ook uiterst briljant, met de release van Star Trek: Discovery, Star Trek: Picard, Star Trek: Lower Decks, Star Trek: Prodigy en meer nieuwe series op komst.

Het nieuwe gouden tijdperk van Star Trek maakt natuurlijk dat fans zich heel erg af beginnen te vragen wanneer we een significante crossover tussen verschillende series gaan zien. Nou, wees gerust: die komt er.

Crossover in Star Trek
Star Trek-franchisebaas Alex Kurtzman sprak met Deadline en gaf natuurlijk geen details, maar hij werkt duidelijk aan een crossover.

"Het is grappig dat je de vraag stelde, want ik dacht er vanochtend nog aan. Wat crossovers betreft: voor mij voelen ze heel opwindend. Maar ze moeten er om een reden zijn. Er moet een goede reden zijn om het te maken. En het moet beide series op een manier vooruit stuwen. Als je dat doet, is het goed. En onvermijdelijk komt dat moment er op een zeker moment," begon Kurtzman.

Maar: "we moeten voorzichtig zijn voordat we zoiets doen, net zoals we opletten op de series die we maken en proberen elke serie een unieke eigen identiteit te geven."Aanbevolen artikelen