search
Eindelijk antwoorden in 'Star Wars: The Book of Boba Fett'-trailer
Series / Trailer

Eindelijk antwoorden in 'Star Wars: The Book of Boba Fett'-trailer

The Book of Boba Fett gaat antwoorden geven voor Star Wars-fans.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De nieuwste trailer van The Book of Boba Fett hint ernaar dat de aankomende Disney+ serie een groot gat in de tijdlijn van Star Wars gaat vullen.

Voorgaande trailers lieten met name de focus op het verhaal van Boba Fett en Fennec Shand die het rijk van Jabba the Hutt proberen over te nemen. Dat proberen zij na de val van het Keizerrijk en na de gebeurtenissen in de serie The Mandalorian. Maar de nieuwste trailer focust zich op andere verhalen die ook verteld gaan worden in de serie The Book of Boba Fett.

The Book of Boba Fett-trailer
De trailer voor de serie The Book of Boba Fett laat zien hoe Boba's reis naar de troon van de onderwereld plaatsvond. Ook zien we wat hints naar de manier waarop hij wist te overleven na Return of the Jedi.

In de eerste akte van de film Star Wars: Return of the Jedi leek Boba Fett om het leven te komen in het gevecht waarbij Han Solo bevrijd werd van Jabba. Dankzij Luke viel Boba in de gevreesde Sarlacc Pit en werd hij ogenschijnlijk opgegeten door het zandmonster.

Al na de release van de film speculeerden fans dat Boba overleefd had. Het non-canon Expanded Universe haalde Boba al uit de Sarlacc Pit, gered door Jawa's die dachten dat hij een robot was. Later werd hij in dat non-canon een leidende Mandalorian die de Republiek hielp in de strijd tegen een invasie van aliens.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen