search
Het scheelde niet veel of er werden meerdere 'Friends'-sterren ontslagen
Series / Nieuws

Het scheelde niet veel of er werden meerdere 'Friends'-sterren ontslagen

Jennifer Aniston over Friends: ze laat weten dat er grove bedreigingen waren.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Jennifer Aniston zegt dat de filmstudio achter hitserie Friends ooit dreigde twee van de voornaamste castleden te ontslaan.

De immens populaire sitcom was tussen 1994 en 2004 te zien op televisie en is nog altijd een van de populairste series in de geschiedenis. Een special, getiteld Friends: The Reunion, bracht de hoofdrolspelers terug naar de set van de serie en was op 27 mei van dit jaar te zien.

Friends ontslaan!?
In Friends volgen we zes mensen die ergens tussen de twintig en dertig zijn en in New York City wonen en werken. Aniston is te zien als Rachel, die samen gaat wonen met haar jeugdvriendin Monica (Courtney Cox), nadat ze haar verloofde bij het altaar laat staan. Ze krijgt een will-they-won't-they relatie met Monica's broer Ross (David Schwimmer). En in de groep leren we ook Joey (Matt LeBlanc) en Chandler (Matthew Perry) kennen die aan de andere kant van de gang wonen, evenals Lisa Kudrow als Phoebe.

Je zou je niet kunnen voorstellen dat ze het zonder die zes doen. Maar blijkbaar werd even gedreigd er twee te ontslaan.

"We hadden zoveel plezier samen. Ik weet nog dat een van de dingen toen we nog jong en dom waren en bezig waren met de heronderhandelingen, de studio dreigde: 'We hebben jullie niet alle zes nodig. We kunnen dit ook met vier van jullie doen'. En wij dachten alleen maar: 'Wat!? Kan je dat? Zou je Rachel of Joey of wie dan ook kunnen dumpen?' Later realiseerden we ons dat ze dat niet konden doen."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen