search
'She-Hulk' krijgt verrassend element dat je niet verwacht had
Series / Nieuws

'She-Hulk' krijgt verrassend element dat je niet verwacht had

De serie She-Hulk van Marvel Studios krijgt muzikale elementen blijkt.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Vorige maand kregen we eindelijk de eerste blik op Disney+ serie She-Hulk. Die moet volgend jaar ergens zijn debuut maken op de streamingdienst.

De hoofdrol wordt gespeeld door Tatiana Maslany, die te zien zal zijn als Jennifer Walters, a.k.a. She-Hulk. Ze brengt ons een komische aanpak van de Marvel Comics en belooft de vierde muur te doorbreken. Die elementen maken het al een vrij unieke serie, maar er komt nog iets uniekers aan.

Een musical en She-Hulk
Tijdens de Comedy Bang! Bang! World's Scott Hasn't Seen-podcast werd Maslany gevraagd of de serie She-Hulk ook wat liedjes omvat. Daar had ze een opvallend antwoord op:

"Um. Oh. Nou..." Om vervolgens te onthullen dat ze de Madonna-versie van Fever en Muppet-klassieker It Ain't' Easy Being Green zingt.

Hoewel er een kans is dat Maslany een grap maakt, lijkt het antwoord tegelijk wel iets te specifiek om enkel een flauwe grap te zijn. Daar komt bij dat Jennifer Walters in de comics houdt van praten tegen haar publiek. Het zingen van leuke nummers past daar goed bij.

She-Hulk is volgend jaar te zien.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen