search
Grote scifi-serie 'Invasion' krijgt toch een tweede seizoen

Grote scifi-serie 'Invasion' krijgt toch een tweede seizoen

Goed nieuws: Apple TV+ geeft de serie Invasion een nieuw seizoen.

Bram de Groot
Apple heeft zijn sci-fi dramaserie Invasion vernieuwd voor een tweede seizoen. Het nieuws komt vlak voor de eerste seizoensfinale van de serie aanstaande vrijdag. Opvallend is de vernieuwing ergens wel.

De serie Invasion startte op 22 oktober op Apple TV+ en werd erg wisselend ontvangen. Het eerste seizoen staat op slechts 46 procent op de Tomatometer van Rotten Tomatoes. Ook het publiek was niet onder de indruk: 45 procent.

"Invasion probeert langzaam op te starten, maar laat de spanning per ongeluk volledig wegvloeien door het zware tempo dat kijkers ongeduldig zal houden voor de buitenaardse apocalypse die er uiteindelijk zal komen," luidt de critics consensus op de site.

Seizoen 2 voor Invasion
Invasion speelt zich af op meerdere continenten en volgt een buitenaardse invasie vanuit verschillende perspectieven over de hele wereld. Golshifteh Farahani, Shamier Anderson, Shioli Kutsuna, Firas Nassar, Billy Barratt, Azhy Robertson, Tara Moayedi, Daisuke Tsuji en Sam Neill hebben de hoofdrollen.

De serie is geschreven en geproduceerd door Simon Kinberg en David Weil. Jakob Verbruggen regisseerde en was uitvoerend producent. Hieronder de trailer voor de serie en bekijk de serie op de streamingdienst van Apple.
Aanbevolen artikelen