Buitenaardse invasie van Apple TV+ 'Invasion' draait niet om de aliens

Invasion van Apple TV+ draait niet om aliens

Maar juist om de personages die geraakt worden door de Invasion van aliens.

Jim Pedd, 24 oktober 2021 08:42

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Simon Kinberg omschrijft zijn nieuwste televisieserie als een sci-fi versie van de show This Is Us. Het gaat om de nieuwe televisieserie van Apple TV+, Invasion genaamd.
De serie Invasion draait - de naam zegt het al - om een invasie van buitenaardse wezens. De eerste drie afleveringen maakten op 22 oktober hun debuut op Apple TV+ en lieten een opwindende serie zien die personages over heel de wereld volgt, terwijl zij worstelen met de bizarre nieuwe situatie.

Invasion-serie
Tijdens een interview met CBR vertelde Kinberg dat de personages centraal staan wat hem betreft, en dus niet de invasie zelf.

Het is voor hem meer een dramaserie met sci-fi elementen, die de persoonlijke crises van alle personages tot een breekpunt duwen.

"Centraal staan voor mij de personages. Dus ik wilde ervoor zorgen dat het drama interessant zou zijn, en dat je het ook echt zou willen zien, zoals dat bijvoorbeeld ook bij This Is Us is," aldus Kinberg.

"Als de invasie ooit zo overweldigend wordt dat het enkel gaat om personages die je in een bepaalde richting duwt en hen enkel weg laat rennen, dan ben ik niet goed bezig."
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Invasion, Apple TV Plus, Simon Kinberg

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws