Hank Azaria's 'Simpsons'-personages blijven leven

In elk geval komt een belangrijk personage om het leven.

Jim Pedd, 24-01-2014 08:00

We weten dat de makers van The Simpsons de intentie hebben om een van zijn iconische personages dood te laten gaan dit jaar. Zeker is het niet wie dat zal zijn, maar het moet in elk geval definitief worden, zoals eerder met Maude Flanders gebeurde. De producenten zijn erg zwijgzaam als het aankomt op dit onderwerp, maar Hank Azaria, die enorm veel stemmen voor de show inspreekt, stelt in elk geval dat zijn personages niet om zullen komen.
In het vijfentwintigste seizoen zullen dus in elk geval personages als Kwik-E-Mart eigenaar Apu Nahasapeemapetilon, Moe Szyslak, Chief Clancy Wiggum, Officer Lou, Jeff "Comic Book Guy" Albertson, Carl Carlson, Cletus de Boerenpummel, Zeekapitein Horatio McCallister, Bumblebee Man, Super Nintendo Opzichter Chalmers, Duffman, Professor Frink, Snake, Dr. Nick Riviera, Kirk Van Houten, en Disco Stu overleven. In The Simpsons Movie kwam een van zijn personages, Dr. Nick, om het leven, maar in de show keerde het personage terug.

Eerder onthulde uitvoerend producent Al Jean nog dat de stemacteur wiens personage zou omkomen, een Emmy award had gekregen voor zijn of haar personage. Daarmee is het uiteraard niet veel duidelijker geworden, omdat Emmy-winnaars als Dan Castellaneta, Julie Kavner, Nancy Cartwright en Yeardley Smith personages hebben.

In welke aflevering het nog onbenoemde personage zal omkomen is ook nog niet bekend.

Bron: Screencrush

Lees meer over: the simpsons, hank azaria, dood, personage, emmy

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in