search

Ons nieuws van vrijdag 24 januari 2014

Synopsis 'Bates Motel' seizoen 2 onthuld
Series / Nieuws

Synopsis 'Bates Motel' seizoen 2 onthuld

In maart zien we meer over Norman Bates en zijn gestoorde moeder.

A&E heeft de synopsis vrijgegeven van Bates Motel seizoen 2.

Norman (Freddie Highmore) fixeert zich op de dood van Miss Watson, terwijl Norma's (Very Farmiga) gezinsleven wordt verstoord als haar broer uit het niks opduikt. Ondertussen raakt Normans broer Dylan steeds meer verwikkeld in de drugsoorlog die woedt in White Pine Bay. Hij komt vervolgens pas echt in gevaar als Bradley (Nicola Peltz), die de moordenaar van haar vader opjaagt, zich in extreme omstandigheden bevindt.

Het nieuwe seizoen van Bates Motel gaat van start op 3 maart. Kathleen Robertson, Paloma Kwiatkowski en Michael Vartan vullen de oorspronkelijke cast aan.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Teaser tv-serie 'Power' van 50 Cent
Series / Trailer

Teaser tv-serie 'Power' van 50 Cent

De werelden van glitter en glamour en drugdealen.



De tv-zender Starz heeft bovenstaande tease uitgezonden van de nieuwe tv-serie Power, van showrunner Courtney Kemp Agboh (The Good Wife) en uitvoerend producent Curtis "50 Cent" Jackson. De serie zoomt in op de werelden van glitter en glamour in New York en drugdealen. Deze zomer moet de serie verschijnen.

In de misdaadserie heeft James "Ghost" St. Patrick alles voor elkaar. Hij heeft een mooie vrouw, een penthouse in Manhattan en runt de populaire nachtclub 'Truth' in New York. De club wordt door bekende en onbekende mensen bezocht en daarmee krijgt Ghost steeds grootsere plannen. Ghost gebruikt zijn club echter ook voor zijn lucratieve drugsnetwerk, bestemd voor de allersuccesvolste bezoekers.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Promo 'Arrow' aflevering 'Tremors'
Series / Trailer

Promo 'Arrow' aflevering 'Tremors'

Moet Arrow zijn echte identiteit onthullen aan Roy?



Hierboven kun je een promo van de twaalfde aflevering van het tweede seizoen van Arrow bekijken. De aflevering draagt de titel Tremors, en een synopsis is er ook al. De door Guy Bee geregisseerde, en door Marc Guggenheim en Drew Z. Greenberg geschreven, aflevering gaat in de Verenigde Staten op 29 januari in première.

Arrow biedt aan om Roy te trainen, zodat hij om kan leren gaan met zijn nieuwe superkracht. Maar Roy is een moeilijke leerling en weigert naar Arrow te luisteren, tenzij hij zijn echte identiteit onthuld. Daar is Oliver uiteraard niet toe bereid. Ondertussen ontsnapt de Bronze Tiger uit de gevangenis, en steelt hij de aardbevingsmachine van Malcolm. Hij wil die verkopen aan de hoogste bieder. Aan Oliver, Diggle en Felicity de taak om de verkoop te stoppen. Roy staat echter in de weg en brengt iedereen in gevaar.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Hank Azaria's 'Simpsons'-personages blijven leven
Series / Nieuws

Hank Azaria's 'Simpsons'-personages blijven leven

In elk geval komt een belangrijk personage om het leven.

We weten dat de makers van The Simpsons de intentie hebben om een van zijn iconische personages dood te laten gaan dit jaar. Zeker is het niet wie dat zal zijn, maar het moet in elk geval definitief worden, zoals eerder met Maude Flanders gebeurde. De producenten zijn erg zwijgzaam als het aankomt op dit onderwerp, maar Hank Azaria, die enorm veel stemmen voor de show inspreekt, stelt in elk geval dat zijn personages niet om zullen komen.

In het vijfentwintigste seizoen zullen dus in elk geval personages als Kwik-E-Mart eigenaar Apu Nahasapeemapetilon, Moe Szyslak, Chief Clancy Wiggum, Officer Lou, Jeff "Comic Book Guy" Albertson, Carl Carlson, Cletus de Boerenpummel, Zeekapitein Horatio McCallister, Bumblebee Man, Super Nintendo Opzichter Chalmers, Duffman, Professor Frink, Snake, Dr. Nick Riviera, Kirk Van Houten, en Disco Stu overleven. In The Simpsons Movie kwam een van zijn personages, Dr. Nick, om het leven, maar in de show keerde het personage terug.

Eerder onthulde uitvoerend producent Al Jean nog dat de stemacteur wiens personage zou omkomen, een Emmy award had gekregen voor zijn of haar personage. Daarmee is het uiteraard niet veel duidelijker geworden, omdat Emmy-winnaars als Dan Castellaneta, Julie Kavner, Nancy Cartwright en Yeardley Smith personages hebben.

In welke aflevering het nog onbenoemde personage zal omkomen is ook nog niet bekend.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.