search
Misdaadserie 'Woensel West' onderweg naar Videoland
Series / Nieuws

Misdaadserie 'Woensel West' onderweg naar Videoland

Nederlandse misdaadseries blijken het bijzonder goed te doen op het bekende platform...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Goed nieuws voor iedereen die wel fan is van Nederlandse misdaadseries. De misdaadreeks Woensel West is namelijk onderweg naar Videoland!

De gloednieuwe reeks Woensel West vertelt het verhaal van hoe het eraan toe gaat in een sterk veranderende volksbuurt in Eindhoven. We maken in de serie onder meer kennis met de ex-crimineel Bryan Bijlhout. Hij keert na tien jaar in de gevangenis te hebben verbleven terug in een volledig gegentrificeerde wijk... en dat bevalt hem uiteraard niet echt...

Heropbouw van crimineel imperium
Al snel komt Bijlhout in contact met zijn vroegere entourage. Samen besluiten ze om het oude criminele imperium terug nieuw leven in te blazen. Het duurt echter niet lang vooraleer de situatie compleet uit de hand loopt.

De cast van de reeks bestaat uit onder meer de rapper Fresku evenals Theo Maassen en Mike Weerts. De reeks komt van de hand van Johan Paul de Vrijer en Stephan Miras. De regie is in handen van Gonzalo Fernandez.

Kijk jij stiekem ook al uit naar het verschijnen van deze gloednieuwe, Nederlandse misdaadserie? Dan moet je nog maar even geduld koesteren. Woensel West is namelijk te bekijken bij Videoland vanaf 15 december!

Aanbevolen artikelen