'Walker'-fans opgelet: er komt meer!

Walker gaat nog door met een nieuwe serie, gemaakt door Jared Padalecki.

Jim Pedd, 10-12-2021 13:06

Er wordt druk gewerkt aan een prequel op de serie Walker bij The CW. De oorspronkelijke ster, Jared Padalecki, die eerder te zien was in de serie, maakt de serie mee.
Walker volgt Cordell Walker, een weduwnaar en vader die terug naar huis keert om weer een band met zijn familie op te kunnen bouwen en zijn nieuwe werk en nieuwe partner een goede plek te geven. De serie draait om de Walker-familie en bevindt zich nu in zijn tweede seizoen, dat in oktober van start is gegaan.

Walker-prequel
Entertainment Weekly meldt dat The CW een Walker-prequel ontwikkeld. Het project draagt de naam Walker: Independence en wordt mede geschreven door Fricke en Seamus Fahey.

Deze nieuwe Walker-serie volgt de oorsprong van de Walker-familie in de jaren 1800 en centreert zich op Abby Walker. Zij vlucht naar Independence in Texas, nadat zij getuige is van de moord op haar echtgenoot tijdens hun reis naar het westen.

Onderweg komt Abby Walker Hoyt Rawlins tegen, terwijl ze tegelijk zoekt naar wraak. De twee worstelen met elkaar in het overleven in de problematische verledens van de bewoners van Texas.

Walker-bedenker Anna Fricke maakt de serie samen met Padalecki.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Jared Padalecki, Walker, The CW

Populair nieuws