Terugkerende Marvel-held in 'Hawkeye' krijgt gave nieuwe beelden

Beelden terugkerende Marvel-held in 'Hawkeye'

De oude en nieuwe Hawkeye gaan het zwaar krijgen met deze Marvel-held die zint op wraak.

Bram de Groot, 10 december 2021 om 13:36

In aflevering vier van de Marvel-serie Hawkeye van Disney+ zat een gave cameo. Maar die cameo zal zich gaan uitbreiden in de aankomende twee afleveringen. Een nieuwe promo voor aflevering vijf onthult een blik op de vele vijanden. Let op: SPOILERS.
In Hawkeye krijgen Clint Barton a.k.a. Hawkeye (Jeremy Renner) en Kate Bishop (Hailee Steinfeld) te maken met heel wat duistere figuren. Zo is er Jack Duquesne (Tony Dalton), komt de Tracksuit Mafia continu voorbij en zien we ook hun leider Maya Lopez / Echo van actrice Alaqua Cox.

Maar we zagen ook al een korte blik op Wilson Fisk a.k.a. Kingpin, mogelijk gespeeld door acteur Vincent D'Onofrio, die de rol ook speelde in de Netflix-serie Daredevil. Maar dan is er ook nog Yelena Belova a.k.a. Black Widow van actrice Florence Pugh.

Trailer Enemies voor Hawkeye
Nu heeft Disney+ een uitgebreide promo online gezet voor aflevering vijf waarin Kingpin mogelijk te zien zal zijn. In de beelden zien we in ieder geval veel meer beelden van Yelena Belova. Zij krijgt duidelijk een grote rol in de nieuwe aflevering.

De vier reeds verschenen afleveringen vind je nu op de streamingdienst van Disney.
Bron: Disney

Lees meer over: Hawkeye, Jeremy Renner, Hailee Steinfeld, Marvel, Disney, Alaqua Cox, Florence Pugh, Black Widow

Populair nieuws