search
3 dikke aanraders (series) op Netflix om NU te gaan kijken
Series / Featured

3 dikke aanraders (series) op Netflix om NU te gaan kijken

Op Netflix komen binnenkort weer drie compleet nieuwe series online.

Iedere week verschijnen er wel een paar nieuwe series of seizoenen van lopende series op Netflix. Hieronder drie tips voor gloednieuwe series die je binnenkort op Netflix vindt.

Decoupled | Vanaf 17 december

In deze serie van bedenker Manu Joseph laveren een misantropische schrijver en zijn ondernemende vrouw tussen hun aanstaande scheiding en de absurditeiten en irritaties in hun welvarende wereld. Met rollen voor onder meer Raaj Vishwakarma, Atul Kumar en Siddhartha Sharma.


Stay Close | Vanaf 31 december

In deze nieuwe serie spelen Cush Jumbo, James Nesbitt en Richard Armitage de hoofdrollen. Ze spelen drie mensen van wie hun donkerste geheimen uit het verleden naar boven komen. Het zijn geheimen waarvan niemand geen enkele weet van heeft. Megan is een werkende vrouw met drie kinderen en ooit zo bejubelde Ray heeft een saaie baan. En dan is er Broome, een rechercheur die een vermissingszaak maar niet los kan laten.The Woman in the House Across the Street from the Girl in the Window | Vanaf 28 januari

In deze misdaadserie is het hart van Anna (Kristen Bell) gebroken en is elke dag hetzelfde. Ze zit met haar wijntje uit het raam te staren en ziet hoe het leven zonder haar voorbij gaat. Wanneer een knappe buurman en zijn schattige dochter aan de overkant van de straat komen wonen, begint Anna licht te zien aan het einde van de tunnel.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen