search
Fans zijn helemaal kapot nu Netflix weer een serie cancelt

Fans zijn helemaal kapot nu Netflix weer een serie cancelt

Cowboy Bebop stopt al na 1 seizoen en dat vinden fans echt heel erg.

Jim Pedd
Deze week hoorden we dat Netflix de stekker trekt uit een van z'n meest recente live-action anime verfilmingen: Cowboy Bebop. Nog geen maand nadat de serie van start ging op de streamingdienst, valt het doek al.

Hoewel Cowboy Bebop niet de meest geliefde anime van de wereld was, hadden fans meer gewild en vooral ook op meer gehoopt voor de hoofdrolspelers.

Teleurgestelde Cowboy Bebop-fans
Op sociale media gaan fans helemaal los nu blijkt dat de serie Cowboy Bebop niet meer verder gaat. Ze voelen vooral mee met hoofdrolspeler John Cho, die z'n hart en ziel in de serie gestoken heeft. Bovendien ging hij erg ver, want hij raakte gewond bij het uitvoeren van een stunt.

Hoewel er veel te bekritiseren valt rond Cowboy Bebop, verdient de cast op z'n minst lof voor 't feit dat ze heel erg sterk geprobeerd heeft te voldoen aan het bronmateriaal en de hoge verwachtingen die de liefhebbers hebben.

De tien afleveringen van de serie zijn dus de enigen die we hebben. Cowboy Bebop-fans zijn duidelijk teleurgesteld en dat lees je hieronder.

Cowboy Bebop stream je op Netflix.

Aanbevolen artikelen