Waanzinnige gastrol in 'Yellowstone'-prequelserie '1883'

Enorme gastrol in 'Yellowstone'-prequel '1883'

Niemand minder dan Tom Hanks speelt een rol in de tweede aflevering van 1883.

Bram de Groot, 11 december 2021 10:40

Volgens de website Deadline heeft Oscarwinnaar Tom Hanks (News of the World) zich gemeld voor een gastrol in de Yellowstone-prequelserie 1883, die gemaakt wordt door Yellowstone-maker Taylor Sheridan.
Het is de bedoeling dat de superster volgende week op 19 december zijn debuut maakt in de serie die op de Amerikaanse streamingdienst Paramount+ wordt uitgezonden.

Hanks zal naar verwachting in de tweede aflevering opduiken en de rol van een driesterrengeneraal spelen, in een flashback-scène. Zeker iets om naar uit te kijken.

Meer grote gastrollen in 1883
In een interview met Deadline hintte Sheridan verder dat de kijkers gedurende het eerste seizoen meer verrassingen zouden mogen verwachten. In 1883 zijn er sowieso rollen voor Tim McGraw, Faith Hill, Sam Elliott, Isabel May en LaMonica Garrett. De grote naam Billy Bob Thornton heeft een gastrol.

1883 is gemaakt door Oscar-genomineerde Taylor Sheridan, die vooral bekend is vanwege zijn tv-series zoals Veronica Mars en Sons of Anarchy en de scripts voor films als Sicario en Hell or High Water.
Bron: Deadline

Lees meer over: Yellowstone, 1883, Tom Hanks, Billy Bob Thornton, Tim McGraw, Faith Hill, Sam Elliott, Isabel May

Populair nieuws